Siirt Eski Belediye Başkan Yardımcısı, Cezaevinde Tutuklu Olan Kanser Hastası Babasının Bırakılmasını İstiyor!

Siirt'in eski Belediye Başkan Yardımcısı Feremez Kaya'nın, 2008 yılında gözaltına alınıp yargılanan ve sonraki yıllarda tutuklanan babası Abdulalim Kaya için cezaevinde kalabilir raporuna tepki gösterdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt’te 2008 yılında tutuklanarak cezaevine gönderilen Abdulalim Kaya'nın, oğlu Feremez Kaya, 8”6 yaşındaki kanser hastası, böbrek yetmezliği, tansiyon hastası, anjiyo olan, fıtık ameliyatı geçiren ve demans hastası olan babam Abdülhalim Kaya için cezaevinde kalabilir raporu verildi.” Dedi.

Avukatları ve ailesi tarafından hasta ve tutuklu Abdulalim Kaya'nın tahliye edilmesi için girişimlerini sürdürmeye devam ediyor. En son yapılan itirazdan sonrayapılan testler sonrasında Abdülhalim Kaya için cezaevinde kalabilir raporu verildi.

Duruma sert tepki gösteren Feremez Kaya, Adli tıp bir kez daha hukuk devletinde olmaması gereken bir karara imza atmıştır.  86 yaşındaki kanser hastası, böbrek yetmezliği, tansiyon hastası, anjiyo olan, fıtık ameliyatı geçiren ve demans hastası olan babam Abdülhalim Kaya için cezaevinde kalabilir raporu verildi.  Bu karar, hukuk devletinde olmaması gereken, insanlığa, İslam’a ve kanunlara aykırı bir karardır.  Vicdanı olan her herkesi, her kesimi bu adaletsizliğe karşı haklı mücadelemizde yanımızda olmaya çağırıyor ve tepki verilmeye davet ediyoruz.” Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN