Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç'tan Düğün ve Nikah Salonu Projesi

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, evlencek çiftlere yönelik uygun maliyette düğün ve nikah salonu projesini duyurdu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Başkan Adayı Olğaç, yaptığı açıklamada, "Belediye Başkanı Adayı olarak göreve gelmemiz halinde hayata geçireceğimiz bir projeyle kentimizde sosyal hizmetleri genişletmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda düğün ve nikah salonu projesiyle yeni evlenecek çiftlerin ekonomik yüklerini hafifleteceğiz.

Düğün ve nikah salonu projesinin amacı, kentimizdeki evlenecek çiftlere uygun ve ekonomik bir alternatif sunarak, düğün ve nikah organizasyonlarının maliyetlerini azaltmaktır. Bu sayede genç çiftlerimizin mutlu günlerini daha ekonomik bir şekilde kutlamalarını sağlamayı amaçlıyoruz." dedi.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Adayı Ekrem Olğaç, "Duyarlı ve kapsayıcı sosyal belediyecilik anlayışımızla, kentimizdeki genç çiftlerimizin mutlu günlerine bir nebze olsun katkı sağlamak istiyoruz. Düğün ve nikah salonu projemizle, ekonomik anlamda daha rahat bir ortam sunarak, onların mutluluklarına ortak olmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN