Şehit ve gazi aileleri derneğinden İmamoğlu'na Erzincan tepkisi

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, Erzincan İliç'teki maden kazasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun provokatörlük yaptığını ileri sürerek tepki gösterdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, Erzincan İliç’teki maden kazasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun provokatörlük yaptığını ileri sürerek tepki gösterdi.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, İstanbul’a tatil mantığı ile uğrayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bu algı operasyonlarının başında yer almakta olduğunu iddia etti.

“25 kişilik aktivist guruba iki otobüs kiralayarak Erzincan’da provokatörlük yapmak amacıyla, yolda da bir grup Marksist Leninist Komünist Partilileri de (MLKP) yanlarına alarak, bölgede huzursuzluk yapmaya çalışacaklar” diyen Gündüz, “Bir önceki dönem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı, şimdi ise Cumhur İttifakı’nın İBB Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’u hedefe almakta olan İmamoğlu kendince kirli hesaplar peşindedir. ÇED raporu ve benzer konuları rakibi Kurum’a mal etmeye çalışan İmamoğlu, milletin acısına ortak olmak yerine 31 Mart’ın hesabı yapmaktadır” dedi.

Masa başında üretilmiş pek çok yalan haberin bir anda birçok yere servis edildiğini öne süren Gündüz, “13 Şubat’ta yaşanan hadiseden bugüne kadar tek merkezden yönetilen, sistematik algı operasyonu ve kara propagandalar tamamen gerçeklerden uzak bir o kadarda yalanlarla doludur. Erzincan iline kanuna aykırı eylemlere katılmak amacıyla gitmek isteyenlerin ulaşımını sağlayan İmamoğlu, neyin peşinde olduğu hepimizin malumudur” ifadelerinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN