Seçim sonrası için şaşırtan altın tahmini

Altın kazandırmaya devam ediyor. Düğünü olan, altın borcu olan ise kara kara düşünüyor. 29 Nisan 2023 altında yükseliş mi var düşüş mü merak ediliyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Altın yükseliyor ve uzmanların açıklamasına göre bu yükseliş devam edecek. Seçim sonrası ve yaz aylarında yeni rekorların görülmesi bekleniyor.

Şu an ekrandaki fiyat ile alım için kuyumcuya gittiğinizdeki fiyatın bambaşka olduğu görülüyor. Bugün gram altın 1243 liradan alıcı buluyor.

Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı son dönemlerde değişkenlik gösteren altın fiyatlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, ''Biz altın fiyatlarında hiçbir şekilde bir düşüş beklemiyoruz. Gram altının seçim sonrası ve yıl sonu bin 500 ile bin 800 bandında olacağı kanaatindeyiz'' dedi.

İslam Memiş TV100'de kaleme aldığı yazısında  "Seçim öncesi yaşanan panik ve kargaşa ne sistemi ne de yatırımcıyı korur.

Çarşamba günü her ne kadar “Yapmayın, etmeyin, fırsatçılık var, zarar edeceksiniz” desem de alan aldı. Hem de işçilikli ve yüksek kurdan.Çarşamba günü 20,50’den dolar alan, perşembe günü 20,29’u gördü.Çarşamba günü bin 380’den gram altın alan, perşembe günü bin 360’ı gördü." dedi.

 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN