Pervari'de Deva Partisi'ne Katılma İddialarına AK Parti'den Yalanlama

Siirt'te yaşanan istifa iddialarıyla ilgili Ak Parti'den açıklama geldi. Akbis kayıtlarında herhangi bir üyelikten çekilme olmadığı belirtilirken, yapılan algı operasyonuna karşı hukuki haklar saklı tutuluyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

AK Parti Pervari İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bugün Sosyal medyada yayınlanan “Siirt’te Ak Partiden istifa eden 700 kişi, Deva Partisine katıldı” isimli habere kamuoyunu aydınlatmak için bu bilgilendirme mesajı yazılması lüzumu hasıl olmuştur.
Ak Partimizin üye kayıt sistemi olan Akbis’te herhangi bir üyelikten çekilme olmadığı gibi, müfterilerin bahsettiğinin aksine üye sayısında artış olmuştur. Haberde yapılmaya çalışılan bu algı operasyonu , partimizin ve Pervari halkının iradesine duyulan hasmani tavrın dışavurumudur. Sayın cumhurbaşkanımızın riyasetinde yürütülen, Türkiye yüzyılı vizyonuyla girdiğimiz 2024 Mahalli idareler seçiminde kıymetli Pervari halkımızın teveccühüne layık belediye başkanımız sayın Tayyar ÖZCAN’ın bu seçimde de büyük bir zaferle kazanacağına inancımız tamdır.

Değerli Pervari halkımızın her zaman olduğu gibi bu iftiralara karşı 31 Martta en güzel cevabı vereceğine olan kanaatimiz kesindir.
Türkiye yüzyılına damga vuran Ak Partimize karşı atılan bu mesnetsiz iddialara ve iftiralara karşı hukuki haklarımızın saklı olduğunu değerli kamuoyumuzla paylaşmak isteriz.

Tekin Özer Ak Parti Pervari İlçe Başkanı"

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN