Muharrem İnce partisinin yerel seçim kararını duyurdu

Son dakika haberine göre Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin yerel seçim kararını açıkladı. Muharrem İnce yerel seçim kararıyla ilgili olarak 'Memleket Partisi olarak kısıtlı imkanlarla girebileceğimiz her yerde seçime girip alabildiğimiz kadar belediyeyi safımıza katacağız.' ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin yerel seçim kararını açıkladı. İnce, "Kısıtlı imkanlarla girebileceğimiz her yerde seçime girip alabildiğimiz kadar belediyeyi safımıza katacağız." ifadelerini kullanarak CHP'yle ittifak sorusuna da "Ayrı dünyaların insanlarıyız" diyerek kapıyı kapattı.

Muharrem İnce bugün kameralar karşısına geçerek partisinin yerel seçimlerde izleyeceği yol haritasını paylaştı. İşte İnce'nin açıklamalarından öne çıkan mesajlar:

Bizim Dersim diye bir vilayetimiz yoktur. Dersim bir bölgenin adıdır, ilimizin adı Tunceli'dir. Kamer Genç bile Dersim demiyordu. Şeyh Sait bir vatan haindir. Atatürk, Nutuk'ta da böyle demiştir.

İsveç'in NATO'ya dönüşüne evet oyu vermezdim. İsveç teröre desteğini kesti mi? AKP verebilir, emperyalistlerle kucak kucağa olmuş. CHP sana ne oluyor da evet diyorsun?

  • Her gördüğün eli öpersen Memleket Partisi yanına gelmez. "Ön seçim namus sözümdür" deyip adayları arkadaşın belirlerse inandırıcı olamazsın.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN