Müge Anlı'ya replikleriyle damga vuran Zeynep Ergül'ün son hali ortaya çıktı

Gaziantep'te yaşayan ve Müge Anlı'nın programına kızını bulmak için çıkan Zeynep Ergül, özlü sözleriyle kısa sürede Türkiye'nin konuştuğu isim haline gelmişti. Bir cinayet suçlamasıyla hapse giren Ergül, cezaevinden çıktı. Programda meşhur olan kadının son görüntüsü sosyal medyada yeniden gündem oldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 19 yaşındaki kayıp kızını aramak için çıkan Zeynep Ergül, tavırlarıyla bir dönem Türkiye’nin en çok konuşulan kişilerinden biri olmuştu.

TUTUKLANARAK CEZA EVİNE GÖNDERİLDİ

Birkaç yıl önce televizyon programında kayıp kızını aramak için çıkan Ergül, işlenen başka bir cinayetin şans eseri ortaya çıkmasını sağlamıştı. Cinayetin arkasındaki isimlerden biri olduğu öğrenilen kadın, tutuklanarak ceza evine gönderilmişti. Zeynep Ergül, suçu gizleme ve delilleri karartma gerekçesiyle tutuklanmıştı.

Açıklamalarıyla günlerce konuşulan isim, tam 25 ay boyunca hapishanede kalmıştı. Mahkemede 4 yıl ceza alan Zeynep Ergül, geçtiğimiz sene Şubat ayında tahliye edilmişti.

PROGRAMDA BAYILMA NUMARASI YAPMIŞTI

Zeynep Ergül televizyon ekranlarında gırtlak kanseri olduğunu, görme ve duyma engeli yaşadığını, bunun yanı sıra birçok hastalığa sahip olduğunu açıklamıştı. Canlı yayında yürüyüşünü değiştirerek bayılma numarası yapan Ergül, o dönem felçli olduğunu da dile getirerek yalan söylemişti.

TİKTOK’TA VİDEOSU PAYLAŞILDI

24 Kasım’da sosyal medya platformu TikTok’ta paylaşılan Zeynep Ergül’ün videosu gündem oldu. Değişimiyle herkesi şaşırtan Ergül’ün beraat ettikten sonra çekilen görüntüleri onlarca kişi tarafından paylaşıldı. Videoda tıpkı programda yaptığı gibi özlü sözler söyleyen Ergül’e kısa sürede birçok kişi tarafından yorum geldi. Kullanıcılar tarafından paylaşılan videoların altına “Hapishane Zeynep’i yıpratmamış” yorumları yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN