Milli Takım'da skandal! 4-0 kazandık, 3-0 hükmen yenildik

U19 Kadın Milli Takımı, UEFA U19 Avrupa Şampiyonası 2. Tur müsabakalarında 4-0 yendiği Andorra karşısında cezalı oyuncu oynattı ve hükmen mağlup sayıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Litvanya'da düzenlenen UEFA U19 Avrupa Şampiyonası 2. tur müsabakalarında U19 Kadın Milli Takımımızda skandal bir olay yaşandı. Millerimiz 4-0 kazandığı karşılaşmada cezalı oyuncu oynattığı için hükmen mağlup sayıldı. 

Rojin Polat, Tuana Yılmaz ve Mine Yıldız'ın 2 gol attığı Andorra karşısında 4-0 galip gelen U19 Kadın Milli Takımımız 2 cezalı oyuncuyu oynatma gerekçesiyle 3-0 hükmen mağlup sayıldı.

Milli Takım'da skandal! 4-0 kazandık, 3-0 hükmen yenildik

2'de 2 yapmıştık

B Ligi'nde yer alan Türkiye; 1 Nisan'da Andorra ile karşı karşıya gelmiş daha sonra 4 Nisan'da Litvanya ile karşılaşmıştı. Millerimiz Litvanya maçını da 1-0 kazandı. Hükmen mağlup sonrası puanı tekrardan 3'e düşen Millilerimiz grupta üçüncü sırada yer aldı. İki maçta da mağlup olan Andorra ise 3 puan ve gol averajıyle ikinci sıraya yükseldi.  Millerimiz üçüncü maçını ise 7 Nisan'da Moldova ile oynayacak. Grubu lider bitiren takım A Ligi'ne yükselecek.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN