MHP Siirt İl Genel Meclis Üyeliği 1. Sıra Adayı Belli Oldu

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye meclis ve il genel meclis adaylarını belirlemeleri son sürat devam ediyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siirt İl merkezinde görev yapan Siirt’in tanınmış Cezlan ailesine mensup ADA Mühendisliği sahibi iş insanı Murat Cezlan, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde 1. Sıradan MHP Siirt İl Genel Meclis Üyesi adayı oldu.
Siirt’te Cumhur ittifakının ortak adayı olan AK Parti adayı Av Ekrem Olgaç’ı destekleyecek olan Milliyetçi Hareket Partisi Siirt il teşkilatı, il genel meclisi seçimlerine iddialı giriyor.

MHP Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez kentte donanımlı ve sevilen isimlerle bu seçimlere gireceklerini belirtti.

Tükenmez, “Halkımızın yerel yönetime demokratik katılım hakkını kullanarak alınan kararlarda halkın etkili ve yeterli düzeyde temsil edebilmek, onlar adına alınan kararları denetleme imkanına sahip olabilmek, hizmet sunumu ve yönetim mekanizmalarına doğrudan erişebilmek amacıyla, şeffaf ve hesap verebilir bir yerel yönetim için il genel meclisi üyelerinin önemi oldukça büyüktür. Bu çerçevede 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siirt İl Genel Meclis Üyesi 1.Sıra adayımız yıllarca Siirt’imizde partimizin neferliğini başarılı bir şekilde yapan değerli iş insanımız Sayın Murat Cezlan bey olmuştur. MHP amblemiyle seçimlerde bizleri temsil edecek olan Murat Cezlan Beye bu davamız yolunda başarılar diliyorum, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

MHP Siirt İl Genel Meclis Üyeliği 1. Sıra Adayı Belli Oldu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN