MHP Siirt İl Başkanından Çok Konuşulacak Açıklama!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siirt seçim bürosu yoğun katılımla açıldı. Seçim bürosunun açılışında kripto FETÖ ve PKK anlaşmasının her seçimde olduğu gibi bu seçimde yeniden sahne aldığını belirten MHP Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez, 'Milliyetçi Hareket Partisi kumpas kurulacak, oyunlar kurulacak bir parti değil, Ya Devlet Başa, Ya Kuzgun Leşe' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Bahçelievler Mahallesi, Murat Market arkasındaki bahçede yapılan açılışa MHP Siirt İl Başkanı Cengiz Tükenmez’in yanı sıra, ilçe başkanları, milletvekili adayları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda parti üyeleri katıldı. Açılış konuşmasını yapan MHP Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez, seçim bürosunun hayırlı olmasını diledi.

Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de PKK-FETÖ birlikteliğin baş göstermeye başladığını söyleyenTükenmez; “Siirt’te her seçimde olduğu gibi, bu seçimde de kripto FETO-PKK anlaşması, birlikteliği var. Bunlara şimdilik çok değinmeyeceğim ama zamanı gelince hangi kurumlarda, bunların başını kim çekiyor, bunlara değinip, başlarını da Siirtlilere eze eze göstereceğiz. Bu şerefsizlerin, bu namussuzların, bu veledi zinaların sonu yakındır. Allah’ın izniyle devletimiz muteberdir. Ya Devlet Başa, Ya Kuzgun Leşe. Milliyetçi Hareket Partisi Siirt’te 1 vekil çıkarmıştır. Yaşasın Milliyetçi Hareket Partisi, Yaşasın Cumhur İttifakı. Milliyetçi Hareket Partisi kumpas kurulacak, oyun kurulacak bir parti değildir” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Tükenmez’in zehir zemberek açıklamasının ardından MHP Siirt Milletvekili adayları da sırasıyla kısa bir konuşma yaptı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN