MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Siirt'e Selam

MHP Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez, Eruh İlçe Başkanı Tahir Keskin ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Bahçeli, başkanlar aracılığıyla Siirt'e selam ve muhabbetlerini gönderdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Cengizhan Tükenmez,  Eruh ilçe Başkanı Tahir Keskin ile birlikte Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Cengizhan Tükenmez, Devlet Bahçeli'nin emir ve talimatlarını alarak, partinin tüm teşkilatlarına ve Siirtlilere selamlarını ilettiğini belirtti.

Tükenmez, Devlet Bahçeli'nin 2023 Türkiye'sinin geleceğini inşa etmeye adamış bir lider olduğunu ifade ederek, "Gece ve gündüzünü günübirlik siyasete değil, Milliyetçi Türkiye'nin geleceğini inşa etmeye adamış olan, dik duruşumuzun ve başarımızın kaynağı, 2023'ün Lider Ülke Türkiye'sinin mimarı, Liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'in gerçekleşen seçimler sonucunda takdirlerini almanın gururunu yaşadık." dedi.

Parti teşkilatlarına, dava arkadaşlarına ve tüm Siirt halkına teşekkürlerini sunan Tükenmez, Bahçeli'nin liderliğinde MHP'nin Türk-İslam Dünyası adına önemli adımlar atacağına inandıklarını ifade etti.

"Saygıdeğer Genel Başkanım, Rabb'im sizleri başımızdan eksik etmesin" ifadeleriyle Bahçeli'ye olan bağlılığını ve saygısını belirten Cengizhan Tükenmez, MHP'nin Türkiye'nin geleceği adına önemli bir rol oynayacağını vurguladı.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Araboğlu56 | 18 Haziran 2023 16:32

    Vealeykumesselam verahmetullahi ve bereketuhu sizede selam olsun başkanım

BUNLARA DA BAKIN