Meteoroloji'den Siirt ve birçok il için yeni uyarı!

Meteoroloji uzmanlarından uyarılar gelmeye devam ediyor. Meteoroloji uzmanları bu sefer ülkenin kuzey ve doğu kesimlerine dair uyarılarını arttırdı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Meteoroloji yeni hava tahmin raporunu yayımladı. Yarından itibaren tüm ülke genelinde başlayacak olan sağanak yağışlara uyarılar da gelmeye başladı. Ülkenin kuzey ve doğusunda yağışların daha da kuvvetli olacağına dikkat çeken uzmanlar bölge için uyarılarını yenilediler.

Meteoroloji uzmanlarından yeni hava tahmin raporları!

Meteoroloji uzmanlarının açıkladığı hava tahmin raporlarına göre;

Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara (Bilecik dışında), Kıyı Ege, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş, Ağrı, Iğdır, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevreleri ile Hatay'ın kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Sıcaklığın ülke genelinde 2 ila 4 derece artarak mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin edilirken yağışların, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Rüzgarın ise, Marmara'nın batı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli(40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İl il sıcaklıkları!

SİİRT  14°C, 16°C

EDİRNE 9°C, 22°C

İSTANBUL 14°C, 20°C

KOCAELİ 10°C, 23°C

TEKİRDAĞ 11°C, 22°C

A.KARAHİSAR 4°C, 20°C

DENİZLİ 11°C, 23°C

İZMİR 13°C, 23°C

MUĞLA 8°C, 21°C

ADANA 13°C, 26°C

ANTALYA 16°C, 25°C

ISPARTA 5°C, 20°C

MERSİN 16°C, 25°C

ANKARA 6°C, 17°C

ESKİŞEHİR 3°C, 19°C

KAYSERİ 2°C, 17°C

KONYA 4°C, 18°C

BOLU 5°C, 19°C

KASTAMONU 3°C, 19°C

SİNOP 14°C, 21°C

ZONGULDAK 11°C, 21°C

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN