Kurtalan Kaymakamlığından ''İftar Yemeklerinin Belediye Kaynaklarından Karşılandığı'' İddiasına Cevap Geldi

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin,  Cumhuriyet Halk Partisi Kurtalan ilçe başkanı Orhan Karataş'ın, Kurtalan Belediyesi ve Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programları eleştirilerine cevap verdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

CHP Kurtalan ilçe başkanı Orhan Karataş, Kurtalan kaymakamlığı ve belediyesi tarafından düzenlenen iftar programlarını eleştirmişti.

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, CHP ilçe başkanının eleştirilerine yazılı bir açıklama ile cevap verdi.

Tekin, CHP ilçe başkanına yazılı açıklamasında, "Sayın Karataş bu millete bu kadar uzak olmayın. Bu milletin gönlü de sofrası da zengindir ve herkese açıktır. İddialarınız bu milletin alicenaplığına, örf ve âdetine, misafirperverliğine hakarettir." Dedi.

"Dün olduğu gibi bugünde yarında milletimizin yanında olmaya, sofralarına oturmaya, bir olmaya beraber olmaya devam edeceğiz." Diyen Tekin,  açıklamasında şunları söyledi:

"Dün verdiğimiz iftar yemeğimize uzaktan yakından katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim.

CHP ilçe başkanı Orhan Karataş köylerde katıldığımız iftar yemeklerinin belediye kaynaklarından karşılandığı iddiasında bulunmuş. Sayın Karataş bu millete bu kadar uzak olmayın. Bu milletin gönlü de sofrası da zengindir ve herkese açıktır. İddialarınız bu milletin alicenaplığına, örf ve âdetine, misafirperverliğine hakarettir.

Dün olduğu gibi bugünde yarında milletimizin yanında olmaya, sofralarına oturmaya, bir olmaya beraber olmaya devam edeceğiz. Allah'a verecek hesabımız dışında kimseye hesap vermekten korkmayız.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • HAKAN | 18 Nisan 2023 16:49

    SONUÇ NEDİR ? KARŞILADIN MI KARŞILAMADIN MI YOK ALİCENAPLIK YOK BİLMEM NE LAF SALATASI

  • Oktay | 17 Nisan 2023 04:42

    Adam soru sormuş milletin örf ve birlikteliğinden bahsetmiş kısacası soyguna sevam

BUNLARA DA BAKIN