Kulüp Başkanı Canpolat, Siirtspor'un Son Durumunu Artı Siirt'e Anlattı, Taraftarları Kenetlenmeye Davet Etti!

Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, Siirtspor'da yapılan transferleri, takımın durumunu anlattı ve taraftarları kenetlenmeye davet etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, Siirtspor'da yapılan transferleri, takımın durumunu anlattı ve taraftarları kenetlenmeye davet etti.

Başkan Canpolat, Artı Siirt'e yaptığı açıklamada, "Malumunuz sezon uzun süreçli bir sezondur. 1 maçla 2 maçla bunun tahlilini yapmak çok doğru gelmiyor. Geçen sezona baktığımızda dikkat ederseniz en dipteyken son 11 hafta içinde hiçbir yenilgi almadan Allah'a şükürler olsun o sıkıntıyı atlattık ve ligde kalmayı başardık."

"Geçen seneden çok daha iyi kadro kurduk"

"Bu sene baktığımız zaman transferlerimize geçen seneye nazaran iki üç gömlek iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz." diyen Canpolat, "Bizim oynadığımız Çankaya maçında da belki seyreden kardeşlerimiz olmuş oyun anlamında biz onlardan çok daha üstün oynadık. Ve baktığımızda bunu söylemekte bir sakınca görmüyorum sadece iki futbolcuya vermiş olduklarını paranın tamamını ben neredeyse tüm futbolcularıma dağıtmışım. Arada da ekonomik anlamda bu kadar korkunç bir fark var. Ama bu takım şöyle bir umut verdi Çankaya maçında bir takım olduklarını bize hissettirdiler. Ve oyun sistemine yeni gelen futbolcularımız da çabuk uyum sağlamaları bizi umutlandırdı. Sol bekle ilgili bir eksiklik gördüm. Onu da dün itibariyle çözdüm. Bir tane sol bek daha aldık. Allahın izniyle bu sene takımımızın başarısı geçen sene gibi olmayacak inşallah farklı olacaktır. Öyle umut ediyoruz çok emekler verdik. Çok didindik çok çabaladık."

"Taraftarlara Davet" 

Canpolat, "Bu hafta sonu Niğdespor’la oynayacağız Siirtli kardeşlerimizin hepsini stada bekliyoruz. Gelsinler takıma destek versinler. Bu takım siirtin takımıdır. Kimsenin takımı değildir. Bundan dolayı kendi takımınız sahiplenin diyorum." ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Muhammet | 09 Eylül 2022 17:03

    Baskan ustun olsan kazanirsin gec bunlari

BUNLARA DA BAKIN