Kayabağlar - Eruhspor Maçında Olaylar Çıktı! Kulüp Başkanı Sert Açıklamalarda Bulundu!

Siirt 1. Amatör Lig'de dün oynanan Kayabağlar Beldesi Gençlikspor - Eruh Sağlık spor maçında çıkan olayların ardından, Eruh Sağlık spor kulüp başkanı yazılı bir açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt 1. Amatör Lig'de dün oynanan Kayabağlar Beldesi Gençlikspor - Eruh Sağlık Spor maçı ev sahibi takımın 4-2'lik galibiyeti ile sona erdi.

Kayabağlar Beldesi Gençlikspor maçın ilk yarısını 2-1 geride kapattı. Maçın ikinci yarısına başlarken ev sahibi takımın taraftarları sahaya yabancı madde attı.

Maçın ilerleyen dakikalarında Kayabağlar Beldesi Gençlikspor, bulduğu gollerle sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Eruh sağlık spor kulüp başkanı Savaş Özer, "Kayabağlar taraftarları taş atmak için bekliyordu" dedi.

Maç esnasında yaşanan olaylar nedeniyle, Eruh Sağlık Spor kulüp başkanı Savaş Özer, yazılı bir basın açıklaması yaparak yaşananlara sert tepki gösterdi.

"Kayabağlar, Eruh’a gelince sahamızda 2-1  mağlup olmamıza rağmen şahsım ve futbolcularımla birlikte takım kafilesini bağrımıza bastık, ağırladık, yemek ikramında bulunduk." diyen Savaş Özer, Kayabağlar - Eruh Salık Spor maçında, Eruh Sporun 2 -1 önde olması nedeniyle 2. yarıda saha içinde atılan taşlar, edilen küfürlerle hakemi etkileyip 90 derece hakemin korkması sonucu maçın kaderini değiştiren proje. Kayabağlar, Eruh’a gelince sahamızda 2-1  mağlup olmamıza rağmen şahsım ve futbolcularımla birlikte takım kafilesini bağrımıza bastık, ağırladık, yemek ikramında bulunduk. Ayrıca seyircilerimiz bile tek kelime etmeden ilçemizden hiç bir kolluk kuvvetleri olmasına gerek duymadan Kayabağlar takımını ilçe dışına kadar eşlik ederek uğurladık. Ama bizim gördüğümüz muamele jandarma sağ olsun bizi kollayarak soyunma odasından futbolcularım zarar görmeden otobüse geldik ve otobüse binince taraftarlar taşkınlık için taş atmak için bekliyordu. " ifadelerini kullandı.

Özer açıklamasının devamında ise şu ifadeleri kullandı:

"Zorunlu olarak jandarma bizi çevre yolunda eskort eşliğinde önlü arkalı takip ederek Kurtalan çevre yolunda bizi yolcu ettiler. 
Kendilerine teşekkür ederim. Benim ve futbolcularımın hakkı bu mudur? Bir tek yönetici, antrenör veya futbolcuları bize eşlik etmedi. Siz değerli kamuoyuna sunuyorum. 

Ya Allah aşkına bakar mısınız benim futbolcularım saha içinde atılan taşları topluyor. Bu ne vicdan. Şahsım ve futbolcularım adına kınıyoruz kınıyorum. TFF ve ASKF’yi adalete çağırıyorum. Çocuklarımın hakkını boş insanlara yedirmem yedirtmem. Bu böyle biline Türkiye’de böyle ortam kabul edilemez. Bunun peşini bırakmıyorum"
 

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Bjk56 | 30 Mart 2023 21:46

    Hiç kimse masum değil başkan önce bi kendine baksın futbol oynarken millete ne yaptıysa aynı şeyler başına geldi top oynadığı dönemde rakip oyunculara yapmadıkları kalmıyordu

BUNLARA DA BAKIN