Kayabağlar Belde Belediyesi Çalışanlarına Ek Protokolle Yüzde 12 Zam Yaptı

Kayabağlar Belde Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında geçtiğimiz yıllarda imzalanan ve 31 Ocak 2024'te sora erecek olan toplu iş sözleşmesi kapsamında ek protokol imzalandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Ek zam sözleşme imza törenine; Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay ve Şube Mali Sekreteri İsmail Özer katıldı. 

Kayabağlar Belde Belediyesi   ile Belediye-İş Sendikası arasında geçtiğimiz yıllarda imzalanan ve 31 Ocak 2024’te sora erecek olan toplu iş sözleşmesi kapsamında ek protokol imzalandı. 

Ek sözleşmeyle; günlük yevmiye, sorumluluk, eğitim ve sosyal haklar ile toplamda ortalama yüzde 12 oranında artış yapıldı.  Belediye hizmet binasında düzenlenen Ek zam sözleşmesi imza töreninde konuşan Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, göreve geldikleri günden bu yana hep işçilerin yanında olduklarını ifade etti.

Sözleşmenin sendikamıza ve işçilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.  İmzalanan ek protokolün tüm emekçilere hayırlı olmasını dileyen Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay ise, “Bu sözleşmenin Kayabağlar Belde Belediyesi’ne ve çalışanlarına hayırlı olmasını dileyerek, toplu iş sözleşmesinde sendikaya emeğe ve emekçiye olan bakışından dolayı; Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven'e teşekkür etti.

Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven ile Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay birbirlerini tebrik ederek, Ek zam sözleşme metnini imzaladılar.

HaberHaber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN