İYİ Parti'nin İstanbul adayı Buğra Kavuncu oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında İstanbul adayının Buğra Kavuncu, Balıkesir adayının Turhan Çömez olduğunu açıkladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul ve Balıkesir Büyükşehir Belediye başkan adaylarını açıkladı. İYİ Parti'nin İstanbul adayı Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, Balıkesir adayı ise Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez oldu.

Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Akşener, İsveç'in NATO'ya üyeliğine ilişkin TBMM'de yapılan oylamaya değinerek, "Öyle bir oylama yaşadık ki adeta bir turnusol kağıdı niteliğindeydi. Bir tarafta madde madde şartlar açıklayıp, bol keseden atanların, içeride efelenip, dışarıda sus pus olanların daha önce nicesine şahit olduğumuz tornistanlarını izledik. Diğer taraftaysa; 'İktidar ile hizalanmayacağız' diyenlerin, 'AK Parti'yle, aynı bildiriye imza atmayız' diyenlerin iktidarla birlikte aynı vahim yanlışa şaşırtıcı bir uyum içerisinde el kaldırışlarına şahit olduk. Peki, şaşırdık mı? Elbette şaşırmadık. İsveç meselesinde, bu tavrı ortaya koyanlar, tıpkı Rahip Brunson rezaletinde ve Kaşıkçı davasında olduğu gibi bir kıskaç siyasetini, yine milletimize dayatmış oldular. Terörle mücadele tezkeresini sakıncalı bulup, 'hayır' diyenler de teröre alan açanları NATO'da müttefikimiz yapmakta en küçük sakınca görmediler" diye konuştu. 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN