İstanbul'da Yaşayan Siirtliler İftarda Bir Araya Geldi

İstanbul'da bulunan Üç Dilli Siirtliler ve Kültür Elçileri Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen Siirtliler birlikte iftar açtı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Dernek Başkanı Vadullah Taş ile birlikte Siirtli Tarihçi-Yazar Faik Kuzu ve Üç Dilli Siirtliler Grubu Sosyal Medya Yöneticisi İsmail Ayyıldız yanı sıra Diyat İdik ve Hüseyin Zariç koordinasyonunda Fatih Zeyrek Mahallesindeki Kadir Kebap Salonunda bir araya gelen İstanbul’un farklı semtlerinde ikamet eden Siirtliler, hep beraber iftar açtı.

Siirt Kültür Elçileri Derneği Başkanı Vadullah Taş, amaçlarının İstanbul’daki Siirtliler olarak mübarek Ramazan ayında kaynaşmak olduğunu belirterek, katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Komisyon Koordinatörü İsmail Ayyıldız, yaptığı açıklamada, komisyon olarak Siirtlileri bir araya getirmeye çalışacaklarını belirterek, katılanlara teşekkür etti.

İftar yemeğine, Dernek Başkanı Vadullah Taş, Siirtli Tarihçi-Yazar Faik Kuzu, Siirtli ilk ses sanatçılarından Necati Işıktaş, Siirtli Özkan, Plak Müzik Yapımcısı Mehmet Sütşurup, Arabesk Sanatçısı Cemal Ayyıldız ve Salih Kahraman, İstanbul Kimsesizler Derneği Başkanı Siirtli Sema Turhan, Üç Dilli Siirtliler Sosyal Medya Grubu Baş admini İsmail Ayyıldız, grup yöneticisi Diyat İdik ve çok sayıda Siirtli katıldı.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN