İslam Memiş'ten uyarı: Sanal kumarhaneler çok yuvalar yıkacak

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki hareketliliğe karşı uyarılarda bulundu. Memiş, 'Özellikle seçim gecesi o kadar çok büyük vurgunlar yapacaklar ki göreceksiniz' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Seçime kısa bir süre kalırken piyasalarda hareketlilik devam ediyor. Yatırımcı ise bu hareketliliğe karşı önlemler almaya çalışırken uzmanlardan sık sık uyarılar yapılıyor.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de yatırımcıları uyardı. Memiş şu açıklamalarda bulundu: "Son 2 hafta. Bu iki hafta içerisinde algıyla varlıklarına yön veren, kumar oynayan ya batacak ya da çıkacak.

İslam Memiş'ten uyarı: Sanal kumarhaneler çok yuvalar yıkacak

Çok kumar oynayan olacak. Çok batan olacak. Hadi hayırlısı. Bakalım batanlar suçu kimde arayacak? Çok merak ediyorum. Zengin olan kendinden bilir, batan kimden bilir?

Seçim öncesi ve sonrası volatilite o kadar çok olacak ki, özellikle seçim gecesi o kadar çok büyük vurgunlar yapacaklar ki göreceksiniz. Sanal kumarhaneler çok yuvalar yıkacak.

İslam Memiş'ten uyarı: Sanal kumarhaneler çok yuvalar yıkacak

Çok intihar edenler olacak. Yapmayın, etmeyinler bir şey ifade etmeyecek. Malınızı, canınızı alanlar şampanya patlatarak kutlama yapacaklar! Ya kumar oynayanlar ne yapacak? Yuvasından, malından, canından olacaklar.

Sanal kumarhaneler, kampanya başlattı. Sanal kumarhaneler, pozisyon ayarladı. Sanal kumarhaneler, ipini hazırladı. 

İslam Memiş'ten uyarı: Sanal kumarhaneler çok yuvalar yıkacak

Cellad hazır, kurbanını bekliyor. 2 hafta sonra ipin kurbanları kimmiş göreceğiz. Bugün celladına aşık olmuşların yürüyüşünü izliyoruz. Yarın ise göz yaşlarını.

Bugün o kurbanları gaza getiren, o masaya oturtan, ipe götüren seçimden sonra diyecek ki “Bak borcundan dolayı intihar etmiş, vah vah” Düşmanlarınız böyle intikam alacak. Uyanık olun. Ya da olmayın, siz bilirsiniz."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN