HÜDA PAR, Siirt'te seçim stantları kurarak çalışmalarını sürdürdü

Siirt İl Başkanlığı ve gençlik kolları, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt'in çeşitli noktalarında seçim standları kurarak vatandaşlarla buluşan HÜDA PAR, seçmenlere parti programını tanıtıyor.

Partinin Siirt İl Başkanlığı ve Gençlik Kolları tarafından organize edilen seçim standları, şehrin işlek bölgelerinde ve ana caddelerinde yer alıyor.

HÜDA PAR, Siirt'te seçim stantları kurarak çalışmalarını sürdürdü

Burada görevli olan parti temsilcileri, vatandaşlara HÜDA PAR'ın yerel yönetimlerdeki hedeflerini ve vaatlerini anlatıyor. Ayrıca, Siirt'in sorunlarına yönelik çözüm önerileri ve projeleri de vatandaşlarla paylaşılıyor. 

HÜDA PAR'ın kurduğu seçim standları ile vatandaşların siyasi tercihlerini belirlerken daha bilinçli ve bilgili bir şekilde karar vermelerine olanak sağladıklarına dikkat çeken HÜDA PAR Siirt Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Dayanan, bu şekilde Siirt halkının parti temsilcileriyle doğrudan etkileşime geçmesini sağlayarak, yerel yönetimlerdeki katılımı ve şeffaflığı artırmayı amaçladıklarına dikkat çekti.

HÜDA PAR, Siirt'te seçim stantları kurarak çalışmalarını sürdürdü

Siirt'in yerel yönetimlerinde gençlerin daha aktif ve bilinçli bir şekilde yer almasının çok önemli olduğunu vurgulayan Dayanan, Gençlik kollarının, Siirt halkıyla doğrudan etkileşimde bulunarak sorunları dinlemesi ve çözüm önerilerini sunması, toplumsal katılımı artırmanın yanı sıra şeffaflık ve adaletin sağlanmasına da katkı sağladığını belirterek, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Siirt halkından destek istedi." Dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN