HÜDA PAR Siirt İl Başkanlığına yerel seçimler için aday adaylığı başvuruları başladı

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerde başlayan hareketlilik devam ediyor. Genel seçimlerde sonuçları ciddi anlamda etkileyen ittifaklar, bu seçimlerde de en çok konuşulan konular arasında yer alıyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

2023 Genel seçimlerinde en çok konuşulan partilerin başında bulunan HÜDA PAR, yerel seçimlerde de gündemde kalmaya devam ediyor.

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için takvim işlerken, HÜDA PAR Siirt İl Başkanlığında da başvuru süreci başladı. Başvurular 15 Aralık'a kadar sürecek. Türkiye genelinde olduğu Siirt'te de HÜDA PAR’da yerel seçimler için hazırlıklar hız kesmeden sürüyor.

Seçim çalışmalarında hemen hemen çalmadık kapı, dokunulmadık gönül ve sıkmadık el bırakmayan HÜDA PAR İl Yönetimi ve Siirt İl Başkanı Abdulhakim Tekin, kent genelinde gerçekleştirdiği çalışmalar ile öne çıkıyor.

"Siirt halkı HÜDA PAR'ın adayını belediyede görmek istediklerini dile getiriyorlar"

2024 1 mat tarihi itibarı ile yerel seçimlerin olacağını hatırlatan HÜDA PAR Siirt İl Başkanı Abdulhakim Tekin, "Siirt olarak yerel seçimlere hazırlığımızı tam teşekküllü olarak yapmış bulunmaktayız ve bütün Teşkilatımızla birlikte bugüne kadar sahadaydık.  Özellikle birbirinden farklı siyasi görüşlü insanlarla görüştüğümüzde bu yerel seçimde HÜDA PAR'ın adayını belediyede görmek istediklerini dile getiriyorlar. Elhamdülillah bu anlamda şehrimizde bize bir rağbet var."

"Bu şehre katkı sunmak isteyen kim varsa HÜDA PAR'da aday olmaya davet ediyorum"

Geçen hafta yapılan il kongresine Siirt halkının büyük ilgi gösterdiğini ve bunun bir işaret olduğunu ifade eden Tekin, "Bu şehre katkı sunmak isteyen, bu şehri değiştirme adına bir adım atmak isteyen hatta yerel siyasette yerel hizmet öncelik olması gerekirken bugün belediyelerin menfaat alanlarına dönüştürülmüş bir zaman diliminde biz buna dur diyeceğiz, bunu değiştirme adına bir adım atacağız diyen kim varsa HÜDA PAR'da aday olmaya davet ediyorum. Bu noktada bazı başvurular başladı ve 15 Aralık gününe kadar devam edecek." şeklinde konuştu.

Adaylık başvuru formunun HÜDA PAR'ın Web sayfasından ulaşılabileceğini ifade eden Tekin, başvuru yapacakların Gazze'ye bağış yapmaları gerektiğini söyledi

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • mns | 04 Aralık 2023 12:56

    başarılar

BUNLARA DA BAKIN