Siirt Güncel Son Dakika Haberleri

Siirt Haber

Siirt’te gelişen son dakika olayları ve haberleri Artı Siirt ilçe haberleri için artisiirt.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Siirt Haberlerini tarafsız ve en doğru şekilde okuyacağınız Artı Siirt Haber Ajansı web sitesi size ilkeli ve tarafsız haber okuma keyfini yaşatıyor. Siirt yeni ilçelerinin son dakika gelişmeleri ve haberlerini web sitemizde en hızlı şekilde bulabilir, gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

Siirt Haber Haberleri

Siirt Üniversitesi'nde TÜBİTAK bilgilendirme toplantıları düzenlendi

Siirt Üniversitesi Proje Yönetim Ofisi Koordinatörlüğü tarafından 'TÜBİTAK 2209-A: Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı' ve 'TÜBİTAK 2209-B: Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı' çağrıları hakkında bilgilendirme toplantıları düzenlendi.

Siirt'te 490 paket kaçak sigara ele geçirildi

Siirt'in Baykan ilçesinde polis uygulama noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada 490 paket farklı markalarda gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Siirt, Diyarbakır, Batman ve Şırnak Sağlık Müdürleri Mardin’de Toplandı

Mardin İl Sağlık Müdürlüğünün ev sahipliğinde bir otelde düzenlenen toplantıya, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak sağlık müdürleri ile sağlık yetkilileri katıldı.

Şirvan'da meydana gelen heyelanda mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı

Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Yağcılar ile Çavuşlu köyü arasında aşırı yağışlardan ötürü heyelan meydana geldi.

Siirt'te heyelan meydana geldi! 12 kişi ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı

Siirt’in Şirvan ilçesinde sağanak yağış nedeniyle heyelan oluştu. Heyelan nedeniyle yolda mahsur kalan 12 kişi, İl Özel İdaresi ekipleri tarafından kurtarıldı.

Siirt Belediyesi, Atıkların Tıkadığı Mazgal ve Rögarları Temizleyerek Olumsuzlukları Engelliyor

Siirt Belediyesi, atıklar nedeniyle tıkanan mazgal ve rögarları temizleyerek olumsuzlukları engelliyor.

Siirt'te Tarım ve Orman Müdürlüklerine Atanan 23 Personel Göreve Başladı

Tarım ve Orman Bakanlığınca Siirt İl İlçe Tarım ve Orman İl Müdürlüklerine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere ataması yapılan teknik, sağlık ve destek personelleriimzaladıkları sözleşme sonrasında göreve başladı.

El dokuma ürünlerine talep azaldı

Siirt'te üretimi zor olan el dokuması kilim ve halılar, fabrika ürünlerine yenik düşüyor.

Siirt'te Türk-İş’e bağlı sendikalar 1 Mayıs'ı basın açıklamasıyla kutladı

Siirt’te Türk-İş’e bağlı sendikalar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü basın açıklaması yaparak kutladı.

KESK Siirt Şubeler Platformu 1 Mayıs bölge mitingine katılmak üzere Batman'a hareket etti

Batman'da düzenlenecek olan 1 Mayıs bölge mitingi için KESK Siirt Şubeler Platformu öncülüğünde yapılan basın açıklamasının ardından Siirt'ten Batman'a hareket edildi.

Siirt'te kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalanarak tutuklandı

Siirt Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonla hakkında 14 yıl 7 ay 12 gün hapis cezası bulunan T.K. isimli şahıs yakalanarak tutuklandı.

Siirt'te firari hükümlü yakalandı

Siirt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerince hakkında 14 yıl 7 ay 12 gün hapis cezası bulunan firari zanlı yakalandı.

Siirt Belediyesinde 2 Müdür Daha Değişti! Şirketin Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Belli Oldu

Siirt Belediyesinde birim müdürlüklerinde değişiklikler devam ediyor.

Siirt'te tarım aracı devrildi: 1 yaralı

Siirt'te patpat adı verilen tarım aracının şarampole yuvarlanması sonucu sürücü yaralandı.

Siirt Belediyesi kaçak su kullanımının önüne geçmek için çalışma başlattı

Siirt Belediyesi, kaçak su kullanımının önüne geçmek ve su kaynaklarının daha etkin bir şekilde kullanılmasını sağlamak amacıyla kapsamlı bir çalışma başlattı.

4 ayrı suçtan aranan şahıs Hakkari'de yakalandı

Siirt İl Emniyet ve Hakkari Yüksekova Esendere Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 4? ayrı suçtan aranan ve hakkında toplamda 12 yıl 7 ay 5 gün hapis cezası ve 86 bin lira adli para cezası bulunan R.K. isimli şahıs yakalandı.

Siirt’te Hakkında 4 Ayrı Suçtan Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı!

Hakkında hırsızlık, birden fazla kişiyi tehdit etme, hükümlü ve tutuklu iken kaçma, uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak,  bulundurmak ve kullanmak suçlarından aranan R.K, güvenlik güçlerinin çalışmaları sonucunda yakalandı.

Kira getirisi en yüksek olan iller belli oldu: İlk 10'da Siirt sürprizi

En yüksek kira getirisinde ilk 10 şehir belli oldu. Listede bazı değişiklikler dikkati çekti. 2 büyükşehir listeye giremedi. İşsizliğin en yüksek illerden biri olan Siirt'tin listeye girmesi ise şaşırttı.

Meteoroloji uyardı: Gök gürültülü sağanak geliyor! Siirt'te de etkili olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu raporunda 14 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Buna göre Marmara, Ege'nin iç kesimleri, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.

Toplam 16387 haber.

Siirt’te gelişen son dakika olayları ve haberleri Artı Siirt ilçe haberleri için artisiirt.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Siirt Haberlerini tarafsız ve en doğru şekilde okuyacağınız Artı Siirt Haber Ajansı web sitesi size ilkeli ve tarafsız haber okuma keyfini yaşatıyor. Siirt yeni ilçelerinin son dakika gelişmeleri ve haberlerini web sitemizde en hızlı şekilde bulabilir, gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.