Bölge

Bölge Haberleri

Selçuk İnan: 'Mağlubiyetin tüm sorumluluğunu üstüme alıyorum'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, Alanyaspor maçının ardından, Mağlubiyetin tüm sorumluluğunu üstüme alıyorum dedi.

Fatih Tekke: 'Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum, bunu hak etmişlerdi'

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Gaziantep FK maçının ardından, Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum, bunu hak etmişlerdi dedi.

Ceylan Karavil AVM, Otizm Farkındalık Günü'nde mavi ışık yaktı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park AVM, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü'nde destek için dış cephesini mavi ışıkla aydınlattı.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Alanyaspor: 3 (Maç sonucu)

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Alanyaspor'a 3-0 mağlup oldu.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Alanyaspor: 2 (İlk yarı)

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Alanyaspor'u ağırlıyor. Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Koku yayılan evden ceset çıktı

Batman'da bir evden kötü kokuların yayılması üzerine çilingirle açılan evde ceset bulundu.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Alanyaspor: 1 (Maç devam ediyor)

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Gaziantep Fk, Alanyaspor'u ağırlıyor. Mücadelenin 15 dakikası konuk takımın 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

Otomobil direğe çarptı: 1 ölü

Adıyaman'da kontrolden çıkan otomobilin direğe çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Trafiği tehlikeye düşüren motosikletlere göz açtırılmıyor

Adıyaman'da polis ekipleri tarafından trafiği tehlikeye düşüren ve egzoz sesiyle çevreye rahatsızlık veren motosikletlere göz açtırılmıyor.

Diyarbakır'da izinsiz yürümek isteyen DEM'lilere polis müdahalesi

Diyarbakır'da 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin ardından İl Seçil Kuruluna giderek süreç hakkında bilgi alan DEM Parti Eşbaşkanları Ayşe Bucak Serra Küçük ile Doğan Hatun ile DEM Parti milletvekilleri, il yönetimi ve çok sayıda vatandaşın olduğu kalabalık izinsiz yürümek isteyince polis müdahalesi ile karşılaştı. DEM'liler ile polis arasında çıkan arbedede bir anda ortalık savaş alanına döndü.

Saadet Parti, Sason ve Yücebağ'da seçim sonuçlarına itiraz etti

Saadet Partisi Batman'ın Sason İlçe Seçim Kuruluna başvurarak Sason ilçesi ile Yücebağ belde seçim sonuçlarına itiraz etti.

Turistik Güneydoğu Ekspresi yollarda

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdesi Turistik Doğu Ekspresi'ne alternatif iki yeni turistik tren işletilmeye başlıyor. Ankara-Diyarbakır seferini yapacak olan turistik tren ilk ziyaretinde fenomenleri ağırladı.

Oy pusulalarını yırtan ve kavga eden 10 kişi adliyeye sevk edildi

Adıyaman'ın Besni ilçesi Çakırhöyük Beldesi'nde seçim sonuçlarının belli olması sonrası oy pusulaları yırtıldı, görevlilere saldırıldı. Bir ev ateşe verilerek kurşunlandı.

Besni'de CHP'nin itirazı sonuçlandı

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP Adıyaman'ın Besni Belediye Başkan Adayı Vakkas Acar'ın geçersiz sayılan oylara yönelik yaptığı itirazın sonucu belli oldu.

DEM Parti'nin kazandığı Hilvan'da seçim yenilenecek

DEM Parti'nin belediye başkanlığını kazandığı Urfa'nın Hilvan ilçesinde, AKP'nin 15 sandığa itirazı üzerine seçimleri yenileme kararı verildi.

GAÜN'de 'Otizm Farkındalık Günü' etkinliği düzenlendi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Çocuk Hastanesi'nde '2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü' dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

İki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Adıyaman'da, otomobille çarpıştıktan sonra takla atan aracın içerisinde bulunan 2 kişi yaralandı.

Batman Üniversitesi'nden 2 Nisan Dünya Otizm farkındalık günü etkinliği

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü münasebetiyle, Batman Üniversitesi ve Batman Renkli Eller Otizm Derneği Özel Eğitim Okulları işbirliğiyle farkındalık etkinliği düzenlendi.

Batman'da 2023 yılı içerisinde bin 170 operasyon, 2024 yılı içerisinde 284 operasyon gerçekleştirildi

Batman Valisi Ekrem Canalp, düzenlediği basın açıklamasıyla kentte Mart ayında ve seçimde gerçekleştirilen asayiş ve güvenlik uygulamaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Canalp, '2023 yılı içerisinde bin 170 operasyon, 2024 yılı içerisinde 284 operasyon gerçekleştirilmiş durumdadır' dedi.

Toplam 5338 haber.