Bölge

Bölge Haberleri

Şehitkamil bağımsız belediye başkan adayına hırsız şoku

Gaziantep'te Şehitkamil bağımsız belediye başkan adayı Mehmet Yılmaz'ın konteyner bağ evine hırsızlık amacıyla giren şüpheli şahıs yada şahıslar, her tarafı talan etti.

Gaziantep'te çocuklara özel Ramazan etkinlikleri düzenleniyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında il ve ilçelerde Hacivat ve Karagöz gölge oyunu gösterileri, Oruç Kuşu Masalları etkinlikleri düzenliyor.

Ceylan Karavil Park'ta Ramazan etkinlikleri coşkuyla devam ediyor

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park AVM, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği etkinliklerle ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatıyor.

Diyarbakır'ın bazı ilçelerinde kar yağışı etkili oldu

Diyarbakır'ın Silvan ve Kulp ilçesinde vatandaşlar baharın tadını çıkarırken beklenmedik kar yağışıyla karşılaştı.

Silahlı yağma suçundan 19 yıl cezası bulunan firari yakalandı

Gaziantep'te, 3 ayrı silahlı yağma suçundan 19 yıl cezası bulunan firari jandarma ekiplerinin çember operasyonu ile yakalandı

Batman'da çeyiz mağazasında indirim izdihamı

Batman'da bir çeyiz mağazasının indirimli kampanyasında yaşanan izdihamda vatandaşlar birbirini ezdi.

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nurdağı kesiminde tırla otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

DBB'nin Ramazan etkinlikleri devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayına özel hazırladığı kültür-sanat takvimi çerçevesinde Grup Tillo ve ilahi sanatçısı Muzaffer Gürler'i Diyarbakırlılarla buluşturdu.

Deprem konutlarının bulunduğu alana sağlık tesisleri yapılacak

AK Parti Adıyaman Milletvekili İshak Şan, kalıcı konutların yapıldığı bölgelere 1. kademe sağlık hizmetlerinin verilmesi için sağlık tesislerinin yapılacağını açıkladı.

Sason ilçesinin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Batman'ın Sason ilçesinde mart ayının son günlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı köy yolları ulaşıma kapandı.

Adıyaman'da depremzedelere 2 bin 200 gıda paketi dağıtıldı

Mart ayı başında Adıyaman'da temsilcilik açan Nezir Derneği, Ramazan ayında depremzedelere 2 bin 200 gıda paketi dağıttı.

Adıyaman'da eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı

Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü Mart ayı ilçe müdürleri değerlendirme toplantısı yapıldı.

Uzmanından çocuk sahibi olmak isteyenlere sigara ve alkol uyarısı

Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Fatma Nur Hançer Çaça, genetik faktörlerin dışında, çevresel etkenler, alkol, sigara, ilaç ve bazı kimyasalların etkisiyle çiftlerde kısırlık oranının arttığını söyledi.

Nemrut Dağı baharda kışı yaşıyor

UNESCO'nun 'Dünya Kültür Mirası' listesinde yer alan ve devasa heykellerin bulunduğu Nemrut Dağı, Mart ayında beyaza büründü.

Bilden: 'Gençlerin yeri dağ değil, üniversitelerdir'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, üniversiteli gençlerle bir araya geldi. Gençlerin yerinin dağ değil, kütüphaneler, gençlik merkezleri ve üniversiteler olduğuna dikkat çeken Bilden, belediyede Gençlik Daire Başkanlığı kuracaklarını söyledi. Slogan belediyeciliğiyle sorunları çözmenin mümkün olmayacağını aktaran Bilden, Diyarbakır üzerinde hesabı olanların hesabını gençlerin bozması gerektiğini dile getirdi.

Ergani'de 1,8 kilometrelik yola 60 adet aydınlatma direği

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Belediyesi, ilçedeki 2 bölgeye 60 adet dekoratif aydınlatma direğinin montaj çalışmalarına başladı.

Gaziantep'te 'kömürden altın çıkıyor' iddialarında gerçek ortaya çıktı

Gaziantep'te son zamanlarda ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılan kömürlerin içinden altın çıktığına yönelik iddialar üzerine kömür tanelerinin içindeki sarımsı maddeyi araştıran kuyumcular, söz konusu maddenin pirit madeni olduğunu tespit etti. Bu tespitin ardından kömürde altın bulduğunu iddia eden vatandaşların hayalleri suya düştü.

Şehit yakınları ve gazilerden CHP'li Özel'in darbe açıklamalarına tepki

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in darbe açıklamalarına tepki gösterdi.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 4 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 8 şüpheli şahıstan 4'ü tutuklandı.

Toplam 4989 haber.