Görevden Alınan MHP Siirt İlçe Başkanı Yerine Atanan Yeni İsim Belli Oldu

Görevden alınan MHP Siirt İlçe Başkanı Nezir Marakçı'nın yerine Ali Kayaalp atandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

MHP Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez, Merkez İlçe Başkanlığına Ali Kayaalp’ın getirildiğini açıkladı.

Tükenmez yaptığı açıklamada, “Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin takdir ve olurlarıyla, teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Edip Semih Yalçın beyefendinin tensipleriyle Merkez İlçe Başkanlığına Ali Kayaalp atanmıştır.Allah utandırmasın hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Ali Kayaalp, "Milliyetçi Hareket Partisi Siirt Merkez İlçe Teşkilat Başkanlığına atanmış olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duydum. Sayın Genel Başkanımızın güvenini boşa çıkarmamak adına yönetim kurulu üyelerimizle birlikte, ‘ben değil biz’ anlayışıyla gecemizi gündüzümüze katarak partimizin büyümesi ve güçlenmesi adına çalışacağımızı, vatanın bölünmez bütünlüğüyle sıkıntısı olmayan herkesi kucaklayacağımızı belirtmek istiyorum.
Başta bir önceki Merkez İlçe Yönetim Kurulu olmak üzere, Milliyetçi – Ülkücü harekette bugüne kadar Başkanlık, yönetim kurulu üyeliği ve nefer olarak çalışan bütün dava arkadaşlarıma harcamış oldukları emeklerden dolayı teşekkür ediyorum.
Milliyetçi Hareket Partisi dün olduğu gibi bugün de vatanımızın sarsılmaz kalesi olmaya devam edecektir. Liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin emir ve görüşleri doğrultusunda Milliyetçi – ülkücü teşkilatlar olarak birlik ve beraberlik ruhuyla yerelde güzel ilimiz Siirt’e genelde tüm Türkiye’ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Yapılacak olan seçimlere en iyi şekilde hazırlanmak ve güzel neticeler almak için tabandan tavana kadar hepimiz birer nefer olarak çalışacağız" açıklamasında bulundu.

Görevden Alınan MHP Siirt İlçe Başkanı Yerine Atanan Yeni İsim Belli Oldu

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Siirtli Engin | 13 Ağustos 2023 14:24

    Başkanımıza hayırlı olsun, Yaşasın Devlet Yaşasın ülkücü bozkurt .

BUNLARA DA BAKIN