Gençlik Merkezi Öğrencileri Güres Caddesinde Çanakkale Zaferi'ni Canlandırdı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  bünyesinde bulunan Gençlik Merkezi Öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehirleri Anma Gününün 107'nci yıldönümününde Güres Caddesinde Çanakkale Savaşı sürecinde 'Milli Mücadele Ruhu'nu canlandırarak, gösterilerinin sonunda İstiklal Marşını okuyarak gösterilerini sonlandırdı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  bünyesinde bulunan Gençlik Merkezi Öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehirleri Anma Gününün 107’nci yıldönümününde Güres Caddesinde Çanakkale Savaşı sürecinde ‘Milli Mücadele Ruhu’nu canlandırarak, gösterilerinin sonunda İstiklal Marşını okuyarak gösterilerini sonlandırdı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, farklı bir konsept ve alışılagelmiş salon törenlerinin dışına çıkarak hazırladıkları programla Çanakkale Savaşı'nda cephede yaşanan bir günü Güres Caddesinde anlatmak istediklerini kaydetti. 

Olgaç, "Öğrencilerimizle Çanakkale cephesinden kesitleri Güres caddesinde yansıttık. İzleyen vatandaşlarımıza o mevzilerin, cephenin gerisinde neler oluyor onları anlatmak istedik. Öğrencilerimizin o ruhu yansıtmaları, o ruhu yaşatmaları bizleri çok mutlu etti. Gerçekten Çanakkale şehitleri için, bütün şehitlerimiz için farklı bir atmosfer oluşturmaya çalıştık. Onların ruhları şad olsun istedik" dedi.

Olgaç, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere, öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN