GAÜN'de Erasmus+ Programının önemi anlatıldı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Uluslararası İlişkiler Ofisi, GAÜN İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Bulut'un katılımıyla öğrencilerin kariyer planları için Erasmus+ Programının önemi ve dijitalleşmesi üzerine bir toplantı gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Uluslararası İlişkiler Ofisi, GAÜN İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Bulut’un katılımıyla öğrencilerin kariyer planları için Erasmus+ Programının önemi ve dijitalleşmesi üzerine bir toplantı gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Bulut, toplantıya katılan akademisyenlere Uluslararası Değişim Programı kapsamında bütün bölümlerin yer almasını ve bölümlerin eş güdüm içerisinde çalışmasının gerekliliğini vurgulayarak, öğrenci ve personellerin programdan yararlanmasının üniversiteye tahsis edilen ve içinde ulusal katkımızın da olduğu fonlardan aktarılan hibenin etkin kullanımı için önemli olduğunu belirtti.

GAÜN Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus Uzmanı Şeyho Bozkuş ise GAÜN öğrencilerinin eğitim ücreti ödemeden Erasmus+ Programı ile yurt dışında en az bir dönem eğitim alabileceklerini, Erasmus+ Programına katılan öğrencilerin farklı bir eğitim ve öğretim sistemi kapsamında eğitim alabileceklerini ifade etti. Bozkuş konuşmasının devamında Erasmus+ Programının öğrencilerin kendilerini geliştirmesi, farklı kültürleri tanıması ve yabancı dillerini geliştirmesi için önemli bir fırsat olduğuna değindi.

GAÜN Erasmus Uzmanı Şeyho Bozkuş, toplantı sonunda ‘Erasmus+ İkili Anlaşmaların Arttırılması ve Dijitalleşme Süreci’ konusunda sunum gerçekleştirdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN