GAÜN'de Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından GAÜN Genel Sekreteri Dr. Muhammet Musa Budak'ın konuşmacı olarak yer aldığı Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından GAÜN Genel Sekreteri Dr. Muhammet Musa Budak’ın konuşmacı olarak yer aldığı Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

GAÜN Mühendislik Fakültesi Dekanlık Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğin açılışında konuşan GAÜN Genel Sekreteri Dr. Muhammet Musa Budak, Erasmus+ programının öğrencilere sunduğu fırsatları vurgulayarak, uluslararası deneyimin önemine dikkat çekti.

Dr. Budak, öğrencilere hitap ederek, “Uluslararası öğrenci değişim programları, öğrencilere kültürel çeşitlilik, dil becerileri ve farklı eğitim sistemlerini deneyimleme şansı sunarken, aynı zamanda akademik ve kişisel gelişimlerine katkı sağlıyor. İmkanlarınız el verdiği müddetçe bu programlardan faydalanmaya çalışın. Bu tür deneyimler kariyerinize ve kişisel gelişiminize değer katacak” dedi.

Erasmus Uzmanları Ebru Göktekin ve Şeyho Bozkuş’un da yer aldığı toplantıda Şeyho Bozkuş Erasmus+ programının başvuru süreci, burs imkanları ve programın sağladığı avantajları yaptığı sunumla detaylı şekilde anlattı.

Programın sonunda öğrenciler Erasmus+ programı hakkında merak ettikleri soruları Erasmus uzmanlarına sorarak bilgi alışverişinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN