Eski Başhekim Fevzi Bircan'a Veda Yemeği Düzenlendi

Siirt Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Fevzi Bircan 'ın İzmir'in Tire ilçesine tayini çıkması sebebiyle veda yemeği düzenlendi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

İlimizde 5 yıldır Siirt Devlet Hastanesi Başhekim Vekilliği ve son olarak Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığını başarıyla yürüten - Uz. Dr. Fevzi Bircan ‘a Balkan Koftecisi Restorantında veda yemeği düzenlendi.

Siirt’te Görev yaptığı 5 yıl boyunca başarılı işlere imza atan Uzm. Dr. Bircan için, Özel Siirt Hayat Hastanesi Başhekimi Uz. Dr.Ekrem Bilek,Dahiliye Dr. Necip Nas ve Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat tarafından veda yemeği düzenlendi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Başhekimi Uz. Dr.Ekrem Bilek, görev süresi boyunca başarılı işlere koşan, her şeyden önce halk sağlığını düşünen bir kardeşimizin, veda yemeğinde bir araya geldik.

Dr.Bilek, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Fevzi Bircan ‘a ve ailesine yeni görev yerinde başarılar, hayatında da mutluluklar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Görev yaptığı Siirt’ten ayrılmanın bir nebze de olsa zor olduğunu ifade eden Uzm. Dr. Fevzi Bircan, kendisi için düzenlenen veda yemeğine katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Yemek sonunda Uzman Doktor Fevzi Bircan, veda yemeğine katılan herkesle tek tek vedalaştı.

Veda yemeğine AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Özel Siirt Hayat Hastanesi Başhekimi Dr. Ekrem Bilek, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Nesrin Atiş, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tetik,  Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Doğan Danış, Özel Siirt Hayat Hastanesi Dahiliye Doktorları Necip Nas, Bilal Altunışık, Radyoloji Dr. Semih Sağlık, Cildiye Doktoru Ömer Özdemir, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Deniz Özbilici, Göz Doktoru Methi Akcan, Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Enver Ay, Dahiliye Doktoru Ali Nar,Özel Siirt Hayat Hasatanesi Müdürü Necmettin Fırat ve İş İnsanı Mehmet Ali Olgaç katıldı. 

Haber

HaberHaber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN