Eruh Belediyesi İşçilere Ek Zam Anlaşmasına İmza Attı

Eruh Belediyesi, Belediye Hak-İş ve Hizmet-İş Sendikaları arasında işçileri kapsayan ek zam anlaşmasına imza attı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Eruh Belediyesi, Belediye Hak-İş ve Hizmet-İş Sendikaları arasında işçileri kapsayan ek zam anlaşmasına imza attı.

Eruh Belediyesi tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde:

Belediye Başkanlığımıza bağlı Sürekli İşçi Kadrosu ile Belediye Hak-İş, Hizmet-İş Sendikası arasında 15 sürekli işçi kadrosunu  ve Belediye Anonim Şirketine bağlı 21 işçiyi kapsayan ek ilave zammı imzalanmıştır. 

Toplu iş sözleşmesi imza törenine Belediye Başkanımız Sayın Cevher ÇİFTÇİ, Belediye Şirket Müdürü Sayın Hamza DUMAN ve Sendika Şube Başkanı Sayın Bahattin OLĞAÇ katıldı. 

Belediye Başkanımız Sayın Cevher ÇİFTÇİ; Belediyemizin bütçesi göz önüne alınarak Emekçi kardeşlerimizin hakkını her zaman gözettik, göz  etmeye devam edeceğiz. Her zaman işçi kardeşlerimizin yanlarında oluğunu belirtecek şekilde yaptığımız görüşmeler neticesinde bugün hayırlısı ile görüşmelerimizi neticelendirerek Hizmet-İş Sendikasıyla ortak bir payda da buluştuk. Belediyemizde 15 İşçi kadrosunu kapsayan çalışanlar ve Belediyemize bağlı Personel Anonim Şirketi 21 üyeyi kapsayan işçilerimize seyanen günlük yevmiyelerine 50 TL zam yapılmıştır. Bu toplu iş sözleşmesinin işçi kardeşlerimize ve belediyemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim.” İfadelerini kullandı. 
Akabinde toplu iş sözleşmesi imzalandı. 

Belediyemiz ve İlçemize hayırlı olsun.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN