Ekrem İmamoğlu ile seyirci arasında 'DEM Parti' tartışması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programında bir seyici ile 'DEM Parti' tartışması yaşadı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,Oğuzhan Uğur’un ‘Mevzular Açık Mikrofon Yerel Seçim Özel’ programına katıldı. Fragmanı yayımlanan programda İmamoğlu ile bir izleyici arasındaki ‘DEM Parti’ tartışması gündeme yerleşti.

İzleyici, DEM Parti’yle ilgili İmamoğlu’na eleştirilerde bulundu. İmamoğlu ise seyirciye, “DEM Parti’ye oy veren 7-8 milyonu vatan haini mi ilan edelim?” diye sormasının ardından seyirci “Evet” diye yanıtladı.

Bunun üzerine İmamoğlu “7-8 milyonu terörist ilan edeceksiniz” dedi, seyirci ise “Ben karşıyım” diye yanıtladı. İmamoğlu ise “Adalet sisteminin yerine kendinizi koyarak 7-8 milyon insanı terörist ilan etmek AK Parti’nin getirdiği anlayış” ifadelerini kullandı.

CHP’DEKİ ‘DEM PARTİ’ TARTIŞMASI SÜRÜYOR

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, geçen günlerde DEM Parti ile dikkat çeken bir çıkış yapmıştı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de katıldığı Afyonkarahisar Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında öncesinde konuşan Burcu Köksal “Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak” ifadesini kullanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN