Edebiyatçı Ünlü, Kurtalan'da Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Edebiyatçı Özcan Ünlü, Kurtalan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin’in katkılarıyla ilçeye davet edilen Ünlü, öğrencilerle yaptığı söyleşide kendi hayatından yola çıkarak çeşitli konularda öğütler verdi ve kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

Şair ve yazar olan Ünlü’nün şiir, öykü ve deneme gibi dallarda yazılmış çok sayıda eseri bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 4

  • fesih | 02 Haziran 2023 01:40

    Türkiye Cumhuriyeti Devleti kaymakamı, bir Mustafa Kemal Atatürk ve Atatürk Cumhuriyeti Düşmanı bir herifi, Türkiye Cumhuriyeti İlçesine davet etmiş ve kendince Cumhuriyet düşmanlığı yapıyor korkak ve gizlice..! Kaymakam beyin Mustafa Kemal ATATÜRK hakkında mertçe düşüncesini açıklamasını bekliyoruz. Ama and olsun bunu o kalın kafanıza sokun ki: bu Ülke sahipsiz değil, Ülkenin Cumhuriyeti sahipsiz değil, buna Kurtalan İlçe Kaymakamlığı da dahildir. Ateşle korkakça oynamaya devam etmeyiniz....

  • Haydar | 02 Haziran 2023 01:28

    Türkiye Cumhuriyeti'ne hakaret eden, ister Atatürk düşmanı, ister kaymakam olsun, bu Ülke sahipsiz değil, ayağını denk al kaymakam efendi, Kaymakamlık yap, vatan hainlerinin arkasına sığınıp entrika yapma Kurtalanda seni uyarıyorum. O Türkiye Cumhuriyeti'ne gömerler seni, ismini de kimse hatırlamaz.

  • Mehmetçik | 02 Haziran 2023 01:21

    Kurtalan'da bir cumhuriyet ve Atatürk düşmanı, tebrikler kaymakam efendi ! Uyan da bak Gazi Kemal başımıza gelen işe, Ankaranın dardır yolu, düşman aldı sağı solu... Kurtalana davet edilen bu cumhuriyet düşmanına hangi muhasebe kaleminden, kaç lira ödendi. Kaymakam bey burası hala Türkiye Cumhuriyeti toprağı olduğunu farkında mısın, Bu Vatana, bu Cumhuriyete düşman, öyle müptezelleri çağırıp ödenek ödeyemezsin.Haddini bil.............

  • zafer | 01 Haziran 2023 13:27

    yazar özcan ünlü, bir çok yazılarında, ali kemal takma ismini kullanmıştır. bilindiği üzere ali kemal kurtuluş savaşı döneminde milli mücadeleye karşı her türlü rezilliği yapıp işgalcilerle işbirliği yapmış, vatana ihanet edip ingilizlerle işbirliği yapmıştır. Yani tam bir vatan haini, tam bir dönekti ali kemal..!

BUNLARA DA BAKIN