Siirt Valisi Kızılkaya, 'Düzensiz Göçle Mücadele Bölge Koordinasyon Toplantısı'na katıldı

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, düzensiz göçle daha etkin mücadele edilmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığınca Şanlıurfa ilinde düzenlenen '3. Bölge Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısına' katıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda bölge valilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda; iller bazında düzensiz göçle mücadele kapsamında yürütülen faaliyetler ele alınarak, düzensiz göç ve göçmen olaylarının güncel durumu, alınan önlemler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Adıyaman, Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Siirt ve Şırnak Valilerinin katılımıyla gerçekleştirilen “Düzensiz Göç İle Mücadele Bölge Toplantısı” Şanlıurfa’da yapıldı.

Vali Dr.Kemal Kızılkaya, Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda bölge Valilerinin de katılımı ile düzenlenen "Düzensiz Göçle Mücadele Bölge Koordinasyon Toplantısı"na katıldı. Bölge illerinde yürütülen faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda; düzensiz göçle daha etkin ve verimli bir mücadele yürütebilmek amacıyla ülke genelinde alınan tedbirler, Bölge illerine ilişkin istatistiki veriler ve kontrol noktalarının etkinliği, alınan önlemler ile yapılan çalışmalar istişare edildi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması ile toplantı sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN