Dünya bu olayı konuşuyor! Fatemah Hamami'ye sarılan Ronaldo'ya 99 kırbaç cezası...

Al Nassr'ın yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo yine gündemde ama bu sefer attığı gollerle değil... Al Nassr, Asya Şampiyonlar Ligi'nde İran takımı olan Persepolis'i 2-0 mağlup etmişti. Takımın yıldız oyuncusu Ronaldo, sıkı bir hayranı olan İranlı engelli ressam Fatemah Hamami'ye dokunduğu ve sarıldığı için İran'da 99 kırbaç cezasıyla yargılanıyor. İşte dünyanın konuştuğu olayın detayları...

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Asya Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor. Ronaldo'nun takımı Al Nassr, İran takımı Persepolis ile karşılaşmak için başkent Tahran'a gitmişti.

İran ekibi Persepolis'i 2-0 mağlup eden Al Nassr, grupta 3'te 3 yapmış oldu. Geçtiğimiz haftalarda oynanan maçın ardından dünyanın çok konuştuğu bir olay ortaya çıktı.

İRANLI RESSAM HAYRANIYLA BİR ARAYA GELDİ

Ronaldo, sıkı bir hayranı olduğu ifade edilen İranlı engelli bir ressam olan ve ellerini kullanamadığı için ayaklarıyla resimler yapan Fatemeh Hamami ile bir araya geldi.

Yüde 85 oranında engelli olduğu belirtilen İranlı ressam Hamami, Ronaldo portrelerinin olduğu hediyeleri yıldız oyuncuya verdi.

Ronaldo da buna karşılık olarak ressam Fatemah Hamami'ye imzalı formasını hediye etti ve ona sarıldı. Bu sarılmanın ardından Ronaldo, çok konuşulacak bir cezayla karşı karşıya kaldı.

SARILMANIN CEZASI 99 KIRBAÇ

Dünya bu olayı konuşuyor! Fatemah Hamami'ye sarılan Ronaldo'ya 99 kırbaç cezası...

'Sarılma' üzerine dini anlamda çok katı olan çok sayıda İranlı avukat, Portekizli yıldız Ronaldo'yu şikayet etti.

Bu şikayetin bir sebebi var. İran yasalarında bekar bir kadına dokunmanın cezasının zina ile eşdeğer olduğu ve 99 kırbaç cezası anlamına geldiği ifade edildi.

"PİŞMANIM" DERSE CEZA AFFEDİLİR

Cristiano Ronaldo, pişman olduğunu ifade etmesi ve bir daha yapmayacağını açıklarsa bu 99 kırbaç cezası affedilecek. Ronaldo'nun İran'a giriş yapması halinde bu cezanın uygulanabileceği ifade edildi.

Al Nassr'a giderek Suudi Arabistan'a transfer furyasını başlatan Ronaldo burada gollerine devam ederek rekorlarını geliştirmeye devam ediyor.

2025 yılına kadar Al Nassr ile sözleşmesi bulunan Ronaldo, 30 maçta 25 gol ve 8 asist kaydetti. Ronaldo'nun güncel piyasa değeri 15 milyon Euro.

Dünya bu olayı konuşuyor! Fatemah Hamami'ye sarılan Ronaldo'ya 99 kırbaç cezası...

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN