Devlet Bahçeli'den 'Şeyh Said' çıkışı: Döneminin terörist başıdır kim övgü ile bahsediyorsa onunla aynı çukurdadır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Cumhur İttifakı 31 Mart 2024 için yola koyulmuştur. AK Parti ile çözemeyeceğimiz bir mesele olmayacaktır' dedi. Bahçeli, 'Şeyh Said' tartışmasına da 'Hınıslı Sait bir vatan hainidir. Yaşadığı dönemin terörist başıdır. Kim övgü ile bahsediyorsa onunla aynı çukurdadır' diyerek dahil oldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Ankara İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Konuşmasında muhalefeti hedef alan MHP Genel Başkanı, şunları söyledi:

"CHP, İP ve DEM zillet ile hezimet arasında sarkaç gibi sallanmaktadır. Bu partiler hem demokrasiye hem de Türkiye’ye zarar veriyorlar. Muhalefet bir hastalığın pençesinde. Birbirlerine demediğini bırakmayanların Türk siyasetinde varlığı demokratik utançtır. Bizim için asıl tehlike siyasete yuva yapmış siyasilerdir. CHP güvenlik sorundur. Sözde bölücü parti DEM Parti güvenlik tehdididir."

Bahçeli, yerel seçimle ilgili mesajını "Kızıl elma sevdasıyla yanıp tutuşan dünyanı Türkçe okuyan cumhur namıyla sivrilmiştir. Bu durum yarım kalmamalıdır. 14 Maıs ve 28 Mayıs seçimleri ile yasama ve yürütme Cumhur İttifakı’nın kazanımı ile sonuçlanmıştır. Şimdi sıra 31 Mart’taki seçimlerde.Allah’ın izni ile 31 Mart eşiği sağ salim kazasız bir şekilde aşılacaktır. AKP ile yaptığımız görüşmelerde Türk ve Türkiye’ye odaklandığımızı karşılık gözetmeksizin hedeflerimiz için çalıştığımızı söylemek istiyorum. Mesele hangi belediye başkanlıklarının partimizde olmasından daha çok cumhur ittifakı olarak neyi ne kadar başarabilirizin sorusuna cevap aramaktayız. Her şey değişip ters yüz olsa da Türk milleti kıyamete kadar yaşayacak" ifadeleriyle verdi.

Bahçeli, AKP ile ittifak ortaklığına bağlılığını da "Büyük resme kafa yoruyoruz. Siyasi kulislere kapalıyız. Cumhur İttifakı kararını vermiş mutabakata vermiş yola koyulmuştur. AK Parti ile çözemeyeceğimiz bir mesele yoktur" sözleriyle tekrar etti.

MHP lideri, Diyarbakır’da bir caddeye 'Şeyh Said' isminin verilmiş olması üzerinden başlayan tartışmalara ilişkin de çok sert ifadelerle dahil oldu. 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • serdar | 16 Aralık 2023 23:27

    bahçeli ahmağı ırkçı

BUNLARA DA BAKIN