DEVA Partisi Siirt'in Pervari ve Şirvan İlçelerinde Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Siirt'in Şirvan ve Pervari ilçelerinde belediye başkan adaylarını açıkladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

DEVA Partisi Şirvan Belediye Başkan Adayı Refik Öztürkan olurken, Pervari Belediye Başkan Adayı ise İsmail Bilen oldu.

Ali Babacan liderliğindeki DEVA Partisi yerel seçim hazırlıklarına hız verdi. Yerel seçimler öncesi adaylarını grup grup açıklayan DEVA Partisi, bugün Ankara’da yapılan lansmanla ilk grupta 51 Belediye Başkan adayını açıkladı.  Açıklanan 51 başkan adayı arasında 2 aday Siirt’ten. 

Pervari Belediye Başkan adayı, daha önce de Pervari Belediye Başkanlığı yapan ve son yerel seçimde iddialı bir oy almasına rağmen seçimi az bir farkla kaybeden İsmail Bilen oldu. 

Şirvan Belediye Başkan adayı ise İş İnsanı Refik Öztürkan oldu. Son yerel seçimlerde ciddi bir oy almasına rağmen seçimi az bir oy farkıyla kaybeden Öztürkan, bu seçimlerde Deva Partisi'nin Şirvan adayı oldu. 

Umut Dayanan: "Ocak ayına kadar tüm adaylarımızı açıklayacağız."

Yapılan lansmana ilişkin olarak ajansımıza konuşan Deva Partisi Siirt İl Başkanı Av. Umut Dayanan, "31 Mart seçimlerinde tüm seçim bölgeleri için seçime iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Gruplar halinde tüm adaylarımızı açıklayacağız. İstişareleri ve değerlendirmeleri tamamlanan Pervari ve Şirvan adaylarımızı açıkladık.  Diğer ilçeler, beldeler ve il için çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Yerel seçimlere, siirt ve ilçelerinde damga vuracağımıza inanıyorum." İfadelerine yer verdi.

Babacan'ın konuşmasının ardından il ve ilçe belediye başkanları anons edildi. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Cenap Ekinci, Ardahan Belediye Başkanı Adayı Halil Kaçar, Bilecik Belediye Başkanı Adayı Kadir Emre, Gümüşhane Belediye Başkanı Adayı Hamza Çakır, Kırıkkale Belediye Başkanı Adayı Esra Yılmaz ve Tunceli Belediye Başkanı Adayının Veysel Güler olduğu belirtildi. Programda ayrıca, 45 ilçenin belediye başkan adayı açıklandı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN