Demirtaş'dan Erdoğan'a 'Selo nerede' yanıtı: Kâbusu olmuşum, herkes Selo artık!

6,5 yıldır tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 'Selo nerede' diye soran AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a 'Selo onun kâbusu olmuş. Herkes Selo artık' yanıtını verdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Gazete Pencere'ye konuşan Demirtaş, Erdoğan'ın mitinglerde kendisini Kobani eylemleri üzerinden hedef olmasıyla ilgili olarak, "Bizim halk nezdindeki saygınlığımızı, etki gücümüzü kırmaya, bizi suçlu ilan etmeye çalışıyor. Son yerel seçimlerde de bunu denedi ama tutmuyor, her seferinde ters tepiyor. Artık kimse Erdoğan’ın bu hezeyanlarını ciddiye almıyor, biz de almıyoruz. Biz işimize, mücadelemize bakıyoruz. Bizim temel hedefimiz yoksulluk, işsizlik, baskı altında ezilen halkımızı bu zulüm düzeninden kurtarmak. Bu nedenle de çözümlere odaklanıp sandıkta zafere ulaşacağız. Erdoğan’ın benimle ilgili ne dediği çok da umurumuzda değil, boş boş konuşup duruyor işte. Ciddiye almaya değmez" dedi. 

Demirtaş, Erdoğan'ın “Kürt kardeşlerimi sokağa dökerek 51 yavrumuzu Diyarbakır’da maalesef öldürmediler mi? Şimdi bu Selo nerede?” sözlerine de şu yanıtı verdi:

"Selo onun kâbusu olmuş. Herkes Selo artık, herkes her yerde direniyor. Selo her yerde. Bu nedenle öfkeden çıldırıyor zaten."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN