DEM Parti Siirt İl Yönetimi Siirt Halkını Oy Kullanmaya Davet Etti

DEM Parti Siirt il yönetimi yaptığı basın açıklamasıyla Siirt halkını 31 Mart'ta düzenlenecek olan yerel seçimlerde oy kullanmaya davet ederken, şehir dışından Siirt'te gelerek oylarını kullanacak hareketli seçmene de teşekkür etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

DEM Parti Siirt İl Binasında yapılan basın açıklamasına, DEM Parti Siirt Milletvekili Sabahat Erdoğan Sarıtaş, DEM Parti Siirt Belediye Eşbaşkan Adayları ve DEM Parti Siirt İl Eşbaşkanları katıldı.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Artı Siirt (@artisiirt)'in paylaştığı bir gönderi

Toplantıda konuşan DEM Parti Siirt İl Eşbaşkanı Eşref Tekin, “Malumunuz ayrın yerel yönetim seçimleri var. Biz yaklaşık 3 aydır sürdürdüğümüz çalışmaları tamamlayarak son sözü halkımıza bırakacağız.” Dedi.

Kent genelinde sandıklarda 1500 seçim görevlisinin olacağını belirten Tekin, “Gönül isterdi ki, rakibimiz olan siyesi parti ile eşit ve demokratik şartlarda yarışmak isterdik. Ancak hepinizin de bildiği çok eşit ve adil bir yarış olmadı ve olmayacak gibi. Sizlerde biliyorsunuz kent merkezine 6 bin 500 civarında bir seçmen taşındı. Siirt’te dışarıda bulunan Siirt seçmenleri bu yapılan haksızlığa karşı kentimize akın akın geliyor ve bu kaçak oylara karşı oylarını kullanmaya geliyorlar. Biz sizlerin huzurunda bu seçmenlerimizi kutluyor ve hoş geldiniz diyoruz. Parti olarak tüm tedbirlerimizi aldık. Seçim günü saha da kent genelinde 1500 seçim görevlisi arkadaşımız ve yaklaşık 50 avukat ile sahada seçim ve sandık güvenliğini sağlayacağız.  Siirt halklarına, kardeş Siirt halklarına ve tüm halkı yarın sandığa davet ediyoruz.” Açıklamasında bulundu.

DEM Parti Siirt Milletvekili Sabahat Erdoğan Sarıtaş, “Tüm halkımızı yarın sandık başına oyunu, iradesini beyan etmeye davet ediyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN