DEM Parti Siirt Belediye Eş Başkan Adayları, Siirt İl Özel İdaresi Spor Yönetimi ve Taraftarlarına Seslendi!

Şehrimizi, TFF 3.lig 4.Grupta temsil eden Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü'nün ligden çekilebileceği iddiaları üzerine, DEM Parti Siirt Belediye Eş Başkan adayları, Siirt İl Özel İdaresi Spor yönetimi ve taraftarlarına seslendi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

TFF 3.lig 4.Grupta İlimizi temsil eden Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlunun, son haftalarda kötü gidişatın ardından yaptığı basın açıklamasında, takımın zor günler geçirdiğini ve Siirt İl Özel İdare Spor Kulübünün ligden çekilebileceğini söyledi.

DEM Parti Siirt Belediye Eş Başkan Adayları, Siirt İl Özel İdaresi Spor Yönetimi ve Taraftarlarına Seslendi!

Haberin üzerine DEM Parti Belediye Eş Başkan Adayları, yönetime ve taraftara seslenerek takımın ligden çekilmemesi gerektiğini söyledi.

DEM Parti Siirt Belediye Eş Başkan adayları, seçimi kazanmaları durumunda takımın Lig’de kalması için maddi manevi destekleri sunacaklarını söyledi.

Belediye Eş Başkan adayları, yaptığı yazılı açıklamada, “Bilindiği gibi şehrimizin futbol kulübü yıllar önce birçok başarı elde ederek süper lige kadar yükselmiş olup şehrimizi en iyi şekilde temsil etmiştir. Bizler Siirt Sporun eski günlerine dönmesi ve ilimizin bu büyük etkinlikleri ve heyecanları yaşaması için bir üst lige çıkmasını temenni ederken ligden çekilebilme ihtimali üzerine büyük bir tartışma ortaya çıkmıştır.” Denildi.

Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü yönetimine yalnızca 3 hafta kadar bir süre beklemelerini konusunda rica ettiklerini belirten EŞ Başkan Adayları,  “Siirt Belediyesi’ni halkımızın da desteği ile kazandığımız takdirde kulübü belediye bünyesine alarak devam ettirmek istiyoruz. Gereken tüm maddi ve manevi desteği de sunmaktan bir adım bile geri durmayacağımızı tüm Siirt kamuoyuna duyurmak isteriz. Tüm şehrimiz de bunu iyi bilsin ki futbolcuların biletini kesecek para yok iken kasada kayyum tarafından milyonlarca lira ile ihaleye çıkılarak stadyuma trübün yapılmakta. O sahada oynayacak futbolcu olmazken tribüne ne haccet!” ifadelerini kullandı.

“Siirt İl Özel İdare Spor için elimizi de gövdemizi de taşın altına koymalıyız.” Denilen açıklamanın devamında, “Bu şehrin milyonlarını rant uğruna bilip bilmeden savuranlar bunun hesabını er ya da geç verecektir. Hepimiz şehrimizin takımı olan Siirt İl Özel İdare Spor için elimizi de gövdemizi de taşın altına koymalıyız. Kamuoyuna saygılarımızla.” Denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN