DEM Parti Genel Başkanı ve Siirt Milletvekili Bakırhan, CHP'ye Yüklendi: 'Size Oy Vermeyeceğiz'

Partisinin Antalya kongresinde konuşan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, 'Kürt coğrafyasında irademizi yok sayanlara, oyumuzu alıp sırt çevirenlere gereken cevabı halklarımız verecektir' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

"Antalya’da da Kent Uzlaşı'sını esas alacağız" diyen Bakırhan, "Yerel seçimlerde başta Kürt coğrafyası olmak üzere Türkiye’deki halkımızın ve halklarımızın iradelerinin yönetimlere yansımalarını sağlayacağız. Kürt illerinde biliyorsunuz en demokratik yöntemlerle sandıklar kurulacak. Halkımızın tercih ettiği adaylar bizim adaylarımız olacak. Antalya dahil olmak üzere burada Kent Uzlaşısı'nı esas alacağız. Kent Uzlaşısı ne demektir? Demokrat olan, Kürt düşmanı olmayan, Alevi ve kadın düşmanı olmayan, demokratik bir hukuka hakka riayet eden, saygı gösteren adaylar adaylarımız olacak. Şimdi size soruyorum?" diye konuştu. 

ANTALYA BELEDİYESİNE TEPKİ

Bakırhan, CHP yönetimindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne de yüklendi. Bakırhan, "Oyumuzu alacaksın, oyumuzla saltanat kuracaksın. Ama Kürtler salon talep ettiği zaman vermeyeceksin? Antalya’da sizin huzurunuzda sesleniyorum; biz işbirliği de yaparız, güç birliği de yaparız, her masada da otururuz. Burada bir problem yok. Ama biz asla bir faşiste, ırkçıya salon vermeyene oy vermeyiz. CHP’li arkadaşlar da burada. Genel Merkezleriyle de görüşeceğiz. Bunu da burada ilan ediyoruz. Bizi yok sayan, AKP ve MHP gibi yaklaşan insanlara ne oy ne de işbirliği yapmayacağımızı buradan ilan ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 5

  • Haluk ! | 08 Ocak 2024 05:57

    Sen kimin adına konuşuyorsun diktatör özentisi çocuk ? Bankamattaki maaşına bak, hesaplı adam. kitap oku ve insanları aptal yerine koyma, kitap oku, kitap oku, sana rağmen o bölgedeki insanlar okuyacak ve yarım akıllı lokal ağalar komik gelecek onlara, gölge etme diktatör özentisi adam, Biz oy vermeyeceğiz demiş özenti diktatör, sen kimin adına konuşup garanti veriyorsun acemi diktatör çırağı...! Önce demokrasiyi içine sindir, üslubunu düzelt, sen kimsin ve kime hükmediyorsun demokrat diktatör ???

  • M. Kemal | 08 Ocak 2024 04:32

    hüda- par'a mı vereceksiniz ? hiç şaşırmayız, özünüzde çok ortak dertlendiğiniz noktalarınız var zaten, Cumhuriyet, Atatürk gibi, oy verirseniz hatırımız kalır, bu ülkenin kirli oylarınıza ihyiyacı yok, tehdit, pazarlık ve şantajcıya hiç ihtiyacı yok...... Misketi çalınan çocuk gibi, ağlak...

  • Hüsnü | 08 Ocak 2024 04:21

    Valla ben eşimin ve çocuklarımın oylarına bile kefil olamam, herkes ÖZGÜR VE HÜRDÜR, nasıl bir diktatörce bir laf bu, eski hamam eski tas, en son kaç ve hangi kitapları okudunuz sayın BAKIRHAN bey, gerçekten çok merak ediyorum, özetini çıkarın demeyeceğim, sallayabilirsiniz, gerçekten merak ediyorum. Yurdumuzu seviyoruz ve hangi yönden gelirse gelsin, cahil diktatörlerden bıktık, usandık...! Ayaklarınız yere bassın, çay bella arabeskliği tarih oldu...!

  • M.Kemal | 08 Ocak 2024 04:12

    İnsanlar ekmek, hukuk derdinde adamın fantazisine bak, siz kimin adına bireylerin oylarına ipotek koyuyorsunuz ağa gibi ? Faşizm bu işte, kafanızdaki ağalık faşizmini aşamadınız, koyun sürüsü gibi görüyorsunuz bireyleri, keyfiniz yerinde nasıl olsa, CHP faşist dediğiniz insanlarla masaya oturmadı, kendinize gelin, siz gizli kapaklı oturdunuz, ayrıca bireysel olarak kaç tane ouyunuz var ? eşine, çocuğuna bile oy konusunda ipotek koyamazsınız,milletekili maaşı olmasa bile, halk sizin çok çok önünüzde, halkın çok gerisinde kaldınız, halk ekmek derdinde, biraz kendinize gelin, neden Türkiye partisi olamadık diye düşünün, bu dar kafayla hayatta olamazsınız, Biz diyeceğinize, ben oy vermeyeceğim deyin, diktatörlüğe lüzum yok, zaten bir sürü diktatör var, heves etmeyin,size sıra gelmez..!

  • cenk | 08 Ocak 2024 02:16

    çocukça, lokal çıkışlar, o yüzden bir ülke partisi olamadınız. yANİ 3 SALON VERİLİRSE, VERECEK MİSİN ? ne kadar sığ ve acemilik....Vermezsen verme, nasıl olsa keyfi yerinde beyefendinin ! kime vereceksin peki beyefendi ??? onu da söyle tam olsun. Gariban ülkem, kimlerin eline kalmış......

BUNLARA DA BAKIN