DEM'in Batman Adayı, HÜDAPAR Adayıyla Aynı Fotoğraf Karesiyle İlgili Konuştu: Hedef Gösterildim!

 Batman Petrolspor maçı esnasında HÜDA PAR Batman Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı ile yan yana fotoğrafı çıkan DEM Adayı Mehdi Öztüzün, partisinin İl Başkanlığı ve Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan'ın kendisi hakkındaki eleştirilerine yanıt verdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Youtube hesabından bir video yayınlayan Mehdi Öztüzün, DEM Parti Batman İl Örgütü’nün kendisi ile görüşmeden söz konusu fotoğraf karesi hakkında açıklama yaptığının altını çizdi. 

Hakkında inceleme başlatılacağının açıklandığını ancak günlerdir sonuçlarının kamuoyu ile paylaşılmadığını ifade eden Öztüzün, konu ile ilgili partisinden muhatap bulamadığını söyledi. 

Öztüzün, olayla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldığını vurguladı.

 Maçtan bir gün önce eş başkan adayı Gülistan Sönük’ün de de maça gelmek istediğini ancak sonraki gün telefonlarına cevap vermediğini kaydeden Öztüzün, statta maç izledikleri sırada Serkan Ramanlı’nın da protokol tribününde oturduğunu ve böyle bir fotoğraf çekildiğini söyledi. 

Öztüzün şu sözleri sarf etti:

 “İl yönetimim benden olayın nasıl olduğu ile ilgili görüş almadan açıklama yapıyor. Ben açıklamayı X’te gördüm. Bu partinin adayıyım. Hiç benimle konuşmadan beni hedef gösteren bir yazı yayınladılar. Sonra görüştük, ‘Bunu düzeltiriz’ dediler. Sonrasında genel merkezdeki sözcüsü arkadaş (Ayşegül Doğan) ‘Bu bir fotoğraf karesinden ibaret değil’ dedi. 

Burada o dönemi yaşayanlardan biriyim. O acıyı ve ölüm korkusunu yaşayanlardan biriyim. 90’lı yıllarda ben avukatlık yapıyordum. O dönemi iyi bilenlerden biriyim. O dönemlerin tekrar yaşanmaması içinde sorumluluk gereği çok da konuşmayan biriyim. Bu konu sosyal medya üzerinden tartışılmamalı. Fakat muhatap bulamıyoruz. 13 gün oldu, düzelteceklerini söylemelerine rağmen henüz yeni bir açıklama yapılmadı. Arkadaşlar eleştirmekte haklı, ancak muhatap bulamıyoruz. Bozmak için muhatap çok, bir tweet atılıyor, hedef gösteriliyor. Kimse arkasında durmamasına rağmen halen duruyor yerinde.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN