DBP Siirt İl Kongre Hazırlıkları Başladı!

Demokratik Bölgeler Partisi İl Kongre Komisyonu gerçekleştirilecek olan Siirt il kongresi için, vatandaşlara, kurum ve kuruluşlara basın açıklamasıyla açık çağrıda bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Basın açıklaması HDP Siirt il binası konferans salının gerçekleştirildi. 

Basın açıklamasını Demokratik Bölgeler Partisi İl Kongre Komisyonu eş sözcüsü Yusuf Batur okudu.

"Yeniden yapılanma süreci içerisinde olduğumuz bu günlerde halkımız ile birlikte atacağımız her adımın  bizim için çok önemli ve değerli bulduğumuzu ve halkımız ile çalışmalarımızı beraberce  yürüteceğimizin temennisini diliyoruz." diyen Batur, "Küllerimizden yeniden doğmayı her zaman bilen değerli halkımızın hafızası bakidir. Bugün burada  değineceğimiz esaslılık DBP il kongresini gerçekleştirmek üzere komisyonumuz çalışmalarına  başlamış olduğunu belirtmek istiyoruz." açıklamasında bulundu.

 

"Yapacağımız çalışmaların kollektif bir güç ile kurum ve kuruluşlarımızdan, derneklerimizden ve sivil toplum kuruluşlarımızdan destek istedğimiz de açıktır." ifadelerini kullanan Batur konuşmasının devamında ise şunları söyledi:

"Bugüne kadar yapılan eleştiri ve özeleştiri ahlakımız ile yerinde olan, yeniden yapılanmayı özellikle halkımız ile berebar gerçekleştireceğimizi belirtmek istiyoruz. 

Bu nedenle "Ji bo peşerojeki azad, Ji bo welateki azad, ji bo şikandina tecride" şiarıyla yapacağımız kongre çalışmalarımızın, halkımızdan alacağımız desteğin çok ama çok  önemli olduğunu tekradan belirtmek istiyoruz. 

Bütün halkımıza, kurum ve kuruluşlarımıza açık çağrımızdır. 

Gelin hepberaber bu kongre sürecini birlik ve beraberlik çerçevesi içerisinde, olması  gereken ne varsa tartışalım ve yeniden yapılanma sürecini kongre gününe kadar bir taç şeklinde sunalım."

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Siirtli | 29 Temmuz 2023 13:51

    Sizden bir şey çıkmaz, bir siirtli olarak diyorum Siz hayal ürünüsünüz, Boş yapmayın, Her biji Türkiye

BUNLARA DA BAKIN