Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın efsane ismiydi! Acun duyurdu, Murat Eken de Survivor 2023 kadrosuna girdi

Acun Ilıcalı, Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor'ın yarışmacılarını tek tek açıklamaya devam ediyor. Ümit Erdim ve Berdan Mardini'nin ardından bir isim daha belli oldu. Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın ilk versiyonunda yer alan sevilen oyuncu Murat Eken, Survivor'a katılacak 3. isim oldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Survivor 2023 kadrosu belli oluyor. Acun Ilıcalı Türkiye'nin en çok ilgi gören yarışmalarından biri olan Survivor'ın bu seneki yarışmacılarını teker teker açıklamaya devam ediyor. Acun Ilıcalı Survivor 2023'da yarışacak ilk ismin Berdan Mardini olduğunu açıklamıştı.

Hemen ardından Hayat Bilgisi dizisi ile ünlenen verdiği kilolarla sık sık gündeme gelen Ümit Erdim'in de bu sezon Survivor'da kıyasıya mücadele edecek isimlerden biri olacağı duyuruldu. 

SURVİVOR'DA YARIŞACAK 3. İSİM MURAT EKEN OLDU

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Çok Güzel Hareketler Bunlar ilk kuşağın sevilen oyuncusu Murat Eken'in de Survivor'da yarışacağını duyurdu.

Acun paylaşımında "Sevgili Murat Eken Survivor 2023 kadrosuna dahil oldu, başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

2023 SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor’un Masterchef’in sezonu tamamlamasının ardından yeni sezona başlaması bekleniyor. Henüz Survivor 2023 yayın tarihi ile ilgili TV8’den ve Acun Ilıcalı’dan resmi bir açıklama gelmedi. Programın 2023'ün Ocak ya da Şubat ayında başlayacağı tahmin ediliyor.

“AKLIN ÖN PLANDA OLDUĞU BİR FORMAT OLACAK”

Ilıcalı, herkesin merakla beklediği “Survivor 2023’te kimler olacak, Survivor’da bir değişiklik olacak mı?” sorusuna daha önce katıldığı bir programda şu şekilde cevap vermişti.
“Survivor’da bu sene değişiklik yapacağız. Eskiye göre yalnızca fiziksel rekabetin değil, aklın da ön planda olduğu bir format olacak. ‘Benim zekam iyi, parkurda avantaj sağlayabilirim’ denilen bir Survivor’a geçiyoruz şu anda. Biraz Özge Ulusoy, Pascal Nouma tarafını özledim. O dönemdeki yarışma aşırı fiziksel değildi. Ünlülerle yaptığımız ilk Survivor’dı. O Survivor’un tadını vermek istiyorum. Biraz da parkurları kıranların değil, hem aklı hem becerisi olanların buluştuğu bir Survivor canlandırıyoruz kafamızda.”

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN