CHP Kurtalan ilçe başkanı Orhan Karataş: Belediyenin öncelikli görevi halka hizmet olmalıdır

Cumhuriyet Halk Partisi Kurtalan İlçe Bakanı Orhan Karataş, ilçe kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesi tarafından verilen ihtar programlarını eleştirdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Kurtalan ilçe kaymakamlığı ve belediye Blbaşkanlığı tarafından verilen iftar programlarını israf olarak nitelendiren Karataş, “Her gün bir köyde iftar programı düzenleyerek halkımızın vergileriyle toplanan paralarla siyaset yapılmaya çalışılıyor. İlçenin hizmet noktasında bu kadar eksiği varken iftar yemekleriyle halkın parası çarçur ediliyor.” İfadelerini kullandı.

“İsrafın her türlüsünün hesabını soracağız” diyen Karataş “İlçede bu kadar yardıma muhtaç aile varken ve ilçenin öncelikli hizmetlere ihtiyacı varken köylere her gün yemekler taşınıyor. Bunun parası nereden karşılanıyor çok merak ediyorum. Eğer Kaymakam bey, bu yemek ücretlerini kendi cebinden karşılıyorsa diyecek hiçbirşeyimiz yok” dedi.

İKTİDARIMIZDA İSRAFI ÖNLEYECEĞİZ

Millet İttifakı iktidara gelmesiyle birlikte israfların önüne geçeceklerini söyleyen Karataş, “Ülkede bu kadar büyük bir ekonomik kriz varken tüyü bitmemiş yetimin hakkını asla başkalarının çarçur etmesine izin vermeyeceğiz. 14 Mayıs’ta iktidara geldiğimizde bu israfların hesabını soracağız” dedi.

 

Karataş, çarşı merkezinde Kurtalan Belediyesi tarafından yapılan ışıklandırmayı da eleştirdi.

 

 Karataş, “Çarşı merkezine yapılan ışıklandırma israftan başka bişey değildir. İlçemizde hizmet anlamında birçok eksik var. Birçok köy yolumuz bozuk. İlçede bazı mahallelerin yolları köstebek yuvasına dönüşmüş durumda. Kurtalan Belediyesi’nin önceliği halka hizmet olmalıdır.” açıklaması bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN