Borç yüzünden oğlu İntihar eden annenin ihbarıyla çete çökertildi annenin intikamı ağır oldu...

Antalya'da 'Çukur Çetesi'ne yönelik operasyonda 2'si belediye meclis üyesi 43 şüpheli gözaltına alındı. Yapılanmanın, çeteye olan borcu yüzünden oğlu intihar eden bir annenin, 'Benim oğlumun ölümünden bunlar sorumludur' diye ifade vermesinin ardından çökertildiği ortaya çıktı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Antalya Kemer merkezli 5 ilçede "Çukur Çetesi"ne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 43 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Çetenin, 28 yaşındaki oğlunun borçlarından dolayı intihar etmesi üzerine bir annenin jandarmaya ihbarı ile çökertildiği öğrenildi.

2'Sİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ 43 KİŞİ YAKALANDI

Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda Antalya İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı'ndan toplam 404 personelin katılımı ile 'Çukur Çetesi'ne yönelik Kemer, Kumluca, Finike, Kaş ve Demre ilçelerinde operasyon düzenlendi. Belirlenen 48 şüpheliden 43'ü yakalanarak, gözaltına alındı. 43 şüpheliden 2'sinin belediye meclis üyesi olduğu öğrenildi.

TATİL SİTESİNE, ONLARCA ARAÇ VE GAYRİMENKULE EL KONULDU

Şüphelilerin 'suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'tefecilik', 'nitelikli yağma', 'nitelikli dolandırıcılık' ve 'suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama' suçlarını silahlı olarak işledikleri belirlendi. Operasyon kapsamında suçtan elde edilen 81'i şirket olmak üzere bungalovların olduğu tatil sitesi, banka hesapları, 208 araç ve 185 taşınmaza el konuldu. Şüphelilerin çoğunun ilçelerde galericilik yaptığı, piyasa değerinin çok üstünde fiyatlara faizli araç sattıkları saptandı.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN