Bitmeyen Ölüm Yolunda Yine Kaza: Taklalar Atan Araçta Bulunan 2 Kişi Ağır Yaralandı

Bir türlü tamamlanamayan ölüm yolu olarak adlandırılan Siirt - Batman karayolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Ölüm yolu olarak adlandırılan Siirt - Batman karayolunda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında taklalar atan araçta bulunan 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza Yine Bitmeyen Yolda Gerçekleşti

Siirt - Batman yolunda yol yapım çalışmalarının devam ettiği İkiköprü mevkisinde henüz plakası belirlenemeyen kamyonet ile DEDAŞ işçilerini taşıyan pikap kafa kafaya çarpıştı. Kazanın etkisiyle stabilize yolda taklalar atan pikapta bulunan 2 DEDAŞ işçisi ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Yetkililer, en son 3 yaşındaki bir çocuğun ölümüne neden olan Siirt-Batman yolunda henüz yeterli güvenlik önlemlerini almıyor. Yıllardır onlarca insanı hayattan koparan yolda çalışmaların neden bitmediği bilinmiyor. 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Rüya | 29 Temmuz 2023 12:47

    Seçim zamanı, tüm belediye başkan adayları ve milletvekilleri türlü türlü vaatlerde bulunmayı biliyor fakat hepsi kazandıktan sonra koltuk sevdasının tadını çıkarmak ve zengin olma çabalarından başka bişey yapmıyor. Hangi biri çıkıp Siirt'in gerçek sorunlarıyla mücadele edip çözüm sundu. Hangi parti, hangi aday... Al birini, vur ötekini. Hepsi aynı...

BUNLARA DA BAKIN