Baykan Belediyesi ile Siirt Bembir Sen Arasında Çalışanlar İçin En Üst Limitten Sözleşme İmzalandı

Kamu sendikacılığı adına en önemli kazanımızdan biri olan olan Sosyal Denge Sözleşmesi Baykan belediyesinde imzalandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Bem-Bir-Sen Siirt İl Başkanı Özgür Eker ve Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Emin Bağlı arasında imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi imza töreni Baykan Kaymakamlığında gerçekleşti. Törende Yönetim Kurulu Üyesi M.Mesut Mersin hazır bulundu. Bem-Bir-Sen Siirt İl Başkanı Özgür Eker ve Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Emin Bağlı arasında imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi imza töreni Baykan Kaymakamlığında gerçekleşti.

Eker, imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi ile ilgili yaptığı açıklamada "En üst limit olarak imzaladığımız SDS’nin Baykan Belediyesi bünyesinde çalışan memurlarımız için hayırlı olmasını diliyorum, bu konuda bizlere verdikleri destekten ötürü sayın Kaymakam/Belediye Başkan V. Emin Bağlı’ya hassaten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Kaymakam/Belediye Başkan V. Bağlı’da SDS ile ilgili yaptığı açıklamada; “İmza altına aldığımız SDS’nin Baykan Belediyesinde  çalışan mesai arkadaşlarımız için hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum.” dedi. 

İmza töreni hatıra fotoğrafı çekilmesi ile nihayete erdi.

Bem-Bir-Sen Siirt İl Başkanı Özgür Eker ve Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Emin Bağlı arasında imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi imza töreni Baykan Kaymakamlığında gerçekleşti.Bem-Bir-Sen Siirt İl Başkanı Özgür Eker ve Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan V. Emin Bağlı arasında imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi imza töreni Baykan Kaymakamlığında gerçekleşti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN