Bakanın işçi ve memurlara aşı açıklamasından ardından MHRS çöktü

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada aşılamada yeni bir safhaya geçildiğini açıkladı. SGK'ya kayıtlı olan işçi ve memurlar, 15 Haziran'dan itibaren koronavirüs aşısı randevusu alabilecek.

YOĞUNLUK NEDENİYLE ULAŞILAMIYOR

Bu açıklamanın ardından binlerce vatandaş aşı almak için MHRS ve e-Nabız'a akın etti. MHRS sistemi yoğun talep nedeniyle açılmıyor. Konu ile ilgili henüz herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.

MHRS AŞI RANDEVUSU NASIL ALINIR?

Hastaneden randevu oluşturmak isteyen vatandaşlar, iki seçenek ile randevularını alabilirler. Bunlardan biri ALO 182'yi aramak. Randevu almak için diğer bir yöntem ise, MHRS internet adresi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve oluşturulan şifre ile birlikte alınabiliyor. MHRS internet adresi üzerinden randevu almak için; Eğer üye değilseniz "Randevu Al" butonuna tıkladıktan sonra gelen ekrandan "Üye Ol" seçeneğini tıklayarak üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Üye olduktan sonra "Randevu Al" butonuna tıklayarak T.C. Kimlik Numaranız ve şifreniz ile birlikte istediğiniz hastane ve hekimi seçerek randevunuzu oluşturabilirsiniz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN