Bakan Tekin'den Şahinbey Millet Cami'ne tam not

Bir dizi ziyaret için Gaziantep'e gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Şahinbey Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi'ni ziyaret etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Bir dizi ziyaret için Gaziantep’e gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Şahinbey Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’ni ziyaret etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bir dizi görüşmeler yapmak için Gaziantep’e gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i ağırladı. Türkiye’nin ikinci büyük camisini ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin devasa esere tam not verdiler.

Öğrencilerle bir araya geldi

Caminin muhteşem bir mimariye sahip olduğunu ifade eden Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’ndeki kütüphanede ders çalışan öğrencilerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

“Bakanımızı ağırlamaktan mutluluk duyduk”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in Şahinbey Millet Cami ile ilgili söylediği sözlerden mutluluk duyduklarını belirterek, “Geçtiğimiz günler içerisinde şehrimize gelen ve belediyelerimizin yaptığı çalışmaları gezen Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin camimizde namaz kılıp kütüphanedeki öğrencilerle sohbet etti. Kendisini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Camimizle ilgili söylediği güzel şeyler bizleri onurlandırdı. Gazişehrimiz ve Şahinbey’imiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN