Artı Siirt Whatsapp Kanalı Açıldı! Hemen Tıkla Üye Ol...

Artı Siirt Haber Ajansının Whatsapp kanalı yayın hayatına başladı. Özellikle sosyal medya uygulamaları olan İnstagram, Twitter ve Facebook gibi uygulamaları kullanmayan ve gündemi takip etmek, haberlere en doğru ve hızlı bir şekilde ulaşmak isteyen kullanıcılar için alanında ilk ve tek kanal olma özelliği taşıyor. HEMEN ÜYE OL! HABERSİZ KALMA...

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt'te ilk resmi haber ajansı Artı Siirt, Whatsapp'ta da ilk haber kanalının sahibi oldu. Haberleri kullanıcılarına hızlı bir şekilde ulaştırmak için tüm çabası ve gayretiyle çalışan Artı Siirt Haber Ajansı ekibi, Whatsapp'ta ilk haber kanalını açarak kullanıcılarına yepyeni bir kanal üzerinden hizmet vermeye başladı.

Özellikle sosyal medya uygulamaları olan İnstagram, Twitter ve Facebook gibi uygulamaları kullanmayan ve gündemi takip etmek, haberlere en doğru ve hızlı bir şekilde ulaşmak isteyen kullanıcılar için alanında ilk ve tek kanal olma özelliği taşıyor. HEMEN ÜYE OL! HABERSİZ KALMA...

WHATSAPP KANALLAR ÖZELLİĞİ İLE BERABER GELEN YENİLİKLER

İyileştirilmiş Dizin : Artık takip edebileceğiniz kanalları, otomatik olarak ülkenize göre filtrelenmiş şekilde bulabilirsiniz. Ayrıca en yeni, en aktif ve takipçi sayısına göre en popüler kanalları görebilirsiniz.

İfadeler: İfade simgelerini kullanarak tepki verebilir ve toplam ifade sayısını görebilirsiniz. Bıraktığınız ifadeler takipçilere gösterilmez.

Düzenleme: Yakında yöneticiler 30 gün boyunca Güncellemelerinde değişiklik yapma imkanına kavuşacak. Bu sürenin sonunda ise Güncellemeleri sunucularımızdan otomatik olarak sileceğiz.

İletme: Bir Güncellemeyi bir sohbete veya gruba ilettiğinizde, paylaşımınızda insanların daha fazla bilgi alabilmesi için kanalın bağlantısı da yer alacak.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN